CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Jet Power 700 g fantasy

0x
P
E
K
X
V
 
Kód zboží:54052041
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:415 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Jet Power 700 g

Vynikající iontový energizér nové generace, se skvělou osvěžující chutí, který dodává potřebnou energii, napomáhá udržení vody v organizmu, snižuje únavu a zvyšuje vytrvalost. Jeden z nejlepších energizérů pro sportovce. JET POWER pozitivně posiluje schopnost soutředit se, a je tedy vhodný i jako vysoce účinný stimulant pro odstranění psychické únavy (velmi vhodný i pro studenty, manažery, řidiče, lékaře). JET POWER má vysoký obsah účinných aktivních látek L-karnitinu, taurinu, kofeinu a vitamin C .

zabraňuje poklesu výkonnosti
podporuje vytrvalost a radikálně oddaluje únavu
kryje zvýšenou potřebu minerálních látek a energie při zátěži
mobilizuje energii ze zásobních zdrojů
zlepšuje koncentraci
zvyšuje psychickou vitalitu a psychickou odolnost
zvyšuje rychlost zotavení po náročném tréninku
napomáhá maximalizovat výkon v závěrečné fázi
efektivně hydratuje organismus
působí velmi rychle

JET POWER je vysoce osvěžující energizér a stimulant, který díky svému složení radikálně snižuje únavu, odstraňuje psychický stres a znatelně zvyšuje psychickou i fyzickou vytrvalost.

Vysoký obsah vitaminu C s antioxidačním působením zabraňuje destrukčnímu vlivu volných kyslíkových radikálů, vznikajících při intenzivní fyzické zátěži. Vitamin C zajišťuje správnou činnost všech buněk v těle a má velký vliv na obranyschopnost celého organismu. Přítomný kofein a L-karnitin podporují maximální využití energie z tukových zásob. Kofein má výrazný povzbudivý účinek, zlepšuje soustředění a šetří glykogen pro mozkové buňky. Při působení kofeinu na kosterní a srdeční svalstvo, dochází k snadnější aktivaci motorických jednotek a zkrácení reakční doby. Kofein navíc rozšiřuje dýchací cesty, čímž zajišťuje pro svaly lepší přístup kyslíku. Aminokyselina taurin kromě výrazného antioxidačního účinku podporuje vedení a přenos vzruchů v CNS, a tak působí jako jeden z nejlepších mozkových energizérů. Taurin má též blahodárný vliv na kvalitu spánku, což se projevuje v rychlejším fyzickém i psychickém zotavení. Taurin zlepšuje koordinaci svalů, soustředěnost a má efektivní vliv na potlačení psychického stresu a vyčerpání. Obsah kofeinu a taurinu je zvolen tak, aby jejich působení bylo synergické. Zdrojem L-karnitinu v JET POWERU je L-Carnipure, nejčistší a nejúčinnější forma karnitinu na světě. Vlivem karnitinu dochází ke spalování tukových zásob a produkci energie potřebné pro fyzický výkon. L-karnitin snižuje tvorbu kys. mléčné při fyzické zátěži, čímž zvyšuje schopnost sportovce udržet úroveň nasazeného tempa.

JET POWER - velmi chutný a osvěžující nápoj, je obzvláště vhodný ke krytí ztrát tekutin při déletrvající námaze (nad 1 hod), obzvláště jej pak oceňují sportovci při závěrečné fázi závodu, kdy využívají jeho nabuzující efekt. Jeho skvělé vlastnosti ocení mimo sportovců i řidiči k potlačení únavy, manažeři, lékaři a studenti pro zlepšení koncentrace a stimulaci mozkových pochodů .
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1644 kJ
Sacharidy - uhlohydráty94 g
Sůl1 g
Tuky0.1 g
Z toho cukry94 g
Bílkoviny - proteiny2.7 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík110 mg
Vitamín C500 mg
Sodík390 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Taurin2500 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kofein300 mg
L-Karnitin340 mg
Dávkování:
PŘÍPRAVA: 2 čajové lžičky se rozmíchají do 200-250 ml vody

Měrná cena: 59 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Energy drink 1 kg

Isostar 1500 g ekonomy

Iso power energy + elektrolyty 480 g

Enervit carbo IsoCarb 2:1 2 x 650 g citron




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna