CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Isostar tablety 10 ks power tablets

0x
P
K
I
Z
X
V
 
Kód zboží:15053001
Výrobce:Isostar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:135 Kč vč. DPH
 
brusinka
citron
pomeranč




Doporučujeme alternativy:


Isostar tablety 30 ks power tablets




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Isostar power tablets 10 ks

Rozpustné tablety Powertabs jsou vhodné zejména pro krátké a intenzivní sportovní aktivity díky správnému dávkování karbohydrátů, energie (87/kcal/dávka) a mikronutrientů. Tento isotonický nápoj zajišťuje optimální hydrataci a vyprazdňování žaludku. Je také bohatý na vitamíny C a E, B1, a na vápník a hořčík: - vitamíny B1, PP a B6 se podílejí na přeměně potravin na energii. - vitamíny C, E se podílejí na ochraně buněčných složek prostřednictvím antioxidantů. - vitamín C může při svém nedostatku ovlivnit zrychlený nástup únavy. - vápník a hořčík přispívají ke správné funkci svalů. Tento perlivý karbohydrátový nápoj osvěží zejména po fyzickém cvičení.
Složení:
Dextróza; okyselovač: kyselina citrónová, jedlá soda; škrob; přírodní citrónové ochucovadlo s dalšími přírodními příchutěmi; maltodextrin; uhličitan draselný, uhličitan hořečnatý, uhličitan vápenatý, kuchyňská sůl, fosforečnan vápenatý; sladidlo: aspartam; vitamíny C, E, B1; barvivo: beta caroten. Obsahuje zdroj fenylalaninu.

Vyrobeno v provozu, kde se používají: korýši, sója, gluten, mléko
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1544 kJ
Sacharidy - uhlohydráty79.9 g
Z toho cukry71.4 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.51 mg
Vitamín C208 mg
Sodík1440 mg
Vápník360 mg
Dávkování:
Během rozcvičky (150 ml každých 15 min) a pravidelně v průběhu fyzické aktivity a po jejím ukončení (nejdéle 2 hodiny po fyzické aktivitě) (150 ml každých 15 min). Postup přípravy dávky: rozpusťte 2 tablety v 500 ml vody.

Měrná cena: 14 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna