CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Ionogen 1000 ml

1x
P
E
K
X
V
 
Kód zboží:54051001
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:415 Kč vč. DPH
 
ananas
broskev
citron
lesní plody
malina
pink grep
pomeranč




Doporučujeme alternativy:


Vital drink Zerop 1000 ml
Vital drink Zerop 5 x 1000 ml
Ionmix+ 1000 ml
Ionmix+ 2 x 1000 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ionogen new 1000 ml

Nový výjimečný iontový nápoj na našem trhu. Tekutý koncentrát s minerály a vitamíny pro přípravu středně energetického hypotonického nápoje. S vysokým obsahem karnitinu L-carnipure, který garantuje nejvyšší čistotu a účinnost L-karnitinu. Na rozdíl od běžných hypotonických koncentrátů obsahuje sladidlo nové generace Sucralosu. Vysoká funkčnost tohoto nápoje je tak doplněna úžasnou chutí, které neodoláte.

doplňuje ztráty vody a minerálů
oddaluje únavu a zlepšuje podmínky pro dosažení požadovaného výkonu
snižuje riziko křečí, poklesu výkonnosti a vytrvalosti
vhodný pro všechny typy sportovních aktivit
obsahuje vysoké množství L-karnitinu (550 mg/L) a vitaminu C (550 mg/L)
snadná příprava až 60 litrů nápoje!

PODROBNÁ CHARAKTERISTIKA:

IONOGEN NEW je tekutý koncentrát pro přípravu středněenergetického hypotonického nápoje, kterým se doplňují ztráty vody, důležitých minerálů a energie, k nimž dochází během intenzivního sportovního výkonu (delšího než 45 min). Pokud tělesné tekutiny nejsou doplněny, může dojít k dehydrataci. Bylo prokázáno, že dehydratace jednoznačně snižuje sportovní výkonnost a je úzce spojena s únavou, bolestmi hlavy a někdy i nevolností. Použitím hypotonického nápoje IONOGEN NEW podle doporučeného dávkování prodloužíte schopnost podávat maximální výkon a vaše sportovní aktivity si můžete užít v plné míře.

S dehydratací a iontovou nerovnováhou bývají spojeny také křeče, které se vyskytují u sportovců během sportovní aktivity. Osvědčenou prevencí je dostatečná náhrada tekutin iontovým nápojem IONOGEN NEW a doplnění iontů minerálovým suplementem AC Salts. IONOGEN NEW je obohacen L-karnitinem (550 mg/L) , který přispívá ke spalování tuků za vzniku energie a přispívá tak k zlepšení výkonnosti a vytrvalosti. Zvýšená hladina vitamínu C nejen nahrazuje jeho ztráty potem, ale podporuje resorpci železa a zajišťuje antioxidační účinky a obrannou schopnost organizmu. Na rozdíl od jiných tekutých iontových nápojů na našem trhu obsahuje opravdu účinné množství minerálních látek – viz tabulka níže. Díky tomuto výjimečnému složení je IONOGEN NEW unikátním plně funkčním tekutým koncentrátem na našem trhu.

IONOGEN NEW obsahuje jako novinku přírodní sladidlo SUKRALOSU, která je vyrobena z přírodní ho cukru (sacharozy) – díky tomu má nápoj skvělou přirozenou chuť ovoce, bez nepříjemné pachuti dalších umělých sladidel. Navíc je tato látka díky svému složení pro Váš organismu zcela přirozená, bez jakýchkoliv vedlejších účinků.

IONOGEN NEW je vhodný pro nejrůznější druhy sportů, při kterých je třeba doplňovat hlavně tekutiny a vyšší příjem energie ve formě sacharidů nebývá vždy žádoucí. IONOGEN NEW je zvláště vhodným nápojem do prostředí s vyššími teplotními podmínkami nebo jako náhrada tekutin při dehydrataci organizmu při průjmových onemocněních.

Nápoj je vhodný pro děti od 6 let.
Průměrné nutriční informace ve 100 ml výrobku:
Energetická hodnota1380 kJ
Sacharidy - uhlohydráty80 g
Tuky0.1 g
Bílkoviny - proteiny0.4 g
Energetická hodnota306 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 ml výrobku:
Fosfor100 mg
Vitamín B12 - kobalamin20 mg
Vitamín C550 mg
Chlór880 mg
Sodík900 mg
Dávkování:
10 ml koncentrátu (z odměrky nebo dávkovače) se přelije 400 ml chladné vody (hypotonický nápoj, 150 mOsm/kg) nebo 550 ml chladné vody (hypotonický nápoj 110 mOsm/kg). Ředění 1:40 je vhodné pro krátkodobé výkony při nižších okolních teplotách, naopak ředění 1:55 pro déletrvající výkony při teplotách nad 20°C. Pije se těsně před výkonem a potom každých 10-15 minut, podle doby, intenzity výkonu a teploty prostředí.

Měrná cena: 42 Kč vč. DPH / 0.1l
Hodnocení zákazníků:
Ing. Petra Antkowicz
08.06.2019 21:14:42



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna