CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS single maxík 600g

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:38073014
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:746 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS single maxík 600g

Přípravek proti zánětu a bolesti, na zpevnění vazů a šlach a na regeneraci a relaxaci svalů. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinaci se značkovými kolageny Collyss a Cartidyss.

ALAVIS™ Single Maxík obsahuje ultra čistou podobu látky MSM v kombinaci se značkovými kolageny Collyss a Cartidyss.

Má analgetický, protizánětlivý, vasodilatační a antiedematózní účinek. Má své uplatnění jako doplněk léčby degenerativního a zánětlivého postižení pohybového aparátu (artróza, artritida).
Díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům se podílí na odbourání poškozené kloubní tkáně. Rovněž ho lze jako doplněk úspěšně využít v alergologii pro zmírnění alergických projevů či v dermatologii pro vyšší kvalitu srsti, kůže a kožních derivátů.

Doporučujeme:
- při zánětu a bolesti kloubů, vazů, šlach a svalů
- pro snížení predispozice ke kloubním onemocněním (např. luxace patelly, dysplazie loketního či kyčelního kloubu)
- pro zkvalitnění srsti, včetně matné srsti
- pro regeneraci a relaxaci svalů
- pro zpevnění vazů a šlach.

MSM – Methylsulfonyl­methan je látka obsahující organicky vázanou síru, která působí na zpevnění vazů a šlach, potlačení zánětu a bolesti a na regeneraci a relaxaci svalů. Dále vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky a je jedinečným zdrojem sirných sloučenin, které v organizmu pozitivně působí, a to zejména v poškozené kloubní chrupavce.
Síra je mimo jiné zapojena do procesu tvorby kolagenu a glukosaminů – základních stavebních látek kloubních chrupavek a pojivových tkání.

Collyss® - kolagen typu I v nejvyšší kvalitě – se vyskytuje v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivové chrupavky. Je odolný v tahu, a proto je velmi důležitý pro pevnost šlach a tím i pro zpevnění pohybového aparátu. Tento kolagen se dále vyskytuje v kostech a kůži. Kolagen typu I Collyss® je patentově vyráběný čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek mořských ryb.

Cartidyss® - kolagen typu II v nejvyšší kvalitě – udržuje tvar chrupavky a brání její deformaci. Kolagen typu II je součástí hyalinní a elastické chrupavky a je odolný v tlaku. Cartidyss® je čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek rejnoků.
Složení:
MSM - Methylsulfonylmethan – 994 g, COLLYSS™ - 3 g, CARTIDYSS™ - 3 g.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Cartidyss0.3 mg
Collyss0.3 mg
MSM – methylsulfonylmethan99.4 mg
Dávkování:
Prášek se podává denně dle doporučeného dávkování přímo do tlamy, zamíchá se s kouskem potravy anebo se nasype do krmiva či na granule. Délka užívání: Není časově omezena. Při dlouhodobém podávání nebyly zaznamenány žádné závažné vedlejší účinky. Upozornění: Při kloubních obtížích je vhodné ALAVIS™ Single Maxík podávat spolu s chondroprotek­tivními přípravky např. ALAVIS™ Kloubní výživa.

Měrná cena: 124 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ALAVIS Triple Blend Extra silný 700g

ALAVIS MSM pro koně 600g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna