CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Flex regen 120 tablet klouby - šlachy - vaziva

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45072007
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:320 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Flex regen 120 tablet klouby - šlachy - vaziva

OstroVit Flex Regen je komplexní doplněk stravy, který je zdrojem cenných látek - přípravek obsahuje mimo jiné kolagen, glukosamin, kyselinu hyaluronovou nebo vitamín C. Tento přípravek je dostupný ve formě snadno polykatelných tablet, určených pro lidé, kteří chtějí svou každodenní stravu doplnit o hodnotné ingredience.

Zdroj mnoha cenných sloučenin - obsahuje hydrolyzovaný hovězí kolagen, glukosamin, vitamín C, chondroitin, kyselinu hyaluronovou, methylsulfonylmethan, vitamín D, mangan a extrakt z vonné pryskyřice standardizovaný na 65% kyseliny bosvelové.
1 porce = 1 tableta.
Výkon - balení produktu obsahuje 120 porcí přípravku, což vystačí na čtyři měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných tablet zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy.
OstroVit Flex Regen - komplexní zdroj cenných ingrediencí
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, přírodní polymer a důležitá součást mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Hydrolyzovaný hovězí kolagen použitý v přípravku OstroVit se vyznačuje velmi dobrou biologickou dostupností, díky čemuž se snadno vstřebává v lidském trávicím systému.

Glukosamin je organická chemická sloučenina, která je aminovým derivátem glukózy. V lidském těle je látka syntetizována v malých množstvích a schopnost ji produkovat s věkem klesá. Sloučeninu však lze do těla dodat potravou – glukosamin se nachází v mořských plodech, v chitinových schránkách korýšů a také ve formě doplňků stravy. Přípravek OstroVit využívá glukosamin sulfát, tedy formu sloučeniny, která je považována za nejvíce biologicky dostupnou, díky čemuž složka vyniká lepší biologickou dostupností než jiné formy látky.

Chondroitin je organická chemická sloučenina ze skupiny glykosaminoglykanů. Je to mukopolysacharid, který se skládá ze zbytků kyseliny glukuronové a N-acetylgalaktosaminu.

Kyselina hyaluronová je organická chemická sloučenina, která je polysacharidem glykosaminoglykanové skupiny. Jde o látku, která je v lidském těle součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. V přípravku OstroVit byl použit hyaluronát sodný - derivát kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli, tzn. E. forma, která se přirozeně vyskytuje mezi organismy, což pozitivně ovlivňuje biologickou dostupnost sloučeniny.

MSM neboli methylsulfonylmethan je organická sloučenina síry bez zápachu, která se dobře rozpouští ve vodě. Přestože je organická síra součástí mnoha různých potravin, do lidského těla se jí dostává jen malé množství, což je způsobeno tím, že MSM je velmi jemná sloučenina, která se snadno rozkládá, a to i vařením nebo pasterizací. Dobrým řešením proto může být dodání látky tělu také ve formě doplňků stravy.

Kadidlový oleoresinový extrakt standardizovaný na 65% kyselinu boswellovou - extrakt se získává ze stromu kadidlovníku, který se přirozeně vyskytuje v oblastech Indie. V přípravku OstroVit je extrakt standardizován na 65% kyselinu boswellovou, organickou chemickou sloučeninu zahrnutou do skupiny triterpenoidů.

Vitamin C, také označovaný jako kyselina askorbová, je organická chemická sloučenina ze skupiny polyhydroxyalkoholů. Jde o ve vodě rozpustný vitamín, který jako exogenní látka musí být tělu dodáván zvenčí. Vitamin C najdeme především v čerstvé zelenině a ovoci - látku najdeme mimo jiné v černém rybízu, jahodách, kiwi, ale i paprikách, růžičkové kapustě a zelí.

Vitamín D3, také známý jako cholekalciferol, je steroidní organická chemická sloučenina, která je zahrnuta do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jde o látku, která se do těla dostává potravou (nachází se mimo jiné v tučných mořských rybách), ale i syntézou kůže. Ukládá se především v tukové tkáni a játrech.

Mangan – stopový prvek, řazený mezi mikroelementy, které najdeme v čaji, suchých semenech luštěnin, ořeších nebo semenech.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Flex Regen:
Vitamin C podporuje správnou tvorbu kolagenu pro optimální fungování krevních cév, kostí, chrupavek a dásní, zubů a kůže. Látka také přispívá k udržení normálního energetického metabolismu a správné činnosti nervové soustavy. Vitamin C také přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a podporuje správnou funkci imunitního systému, a co víc, přispívá k udržení normálních psychických funkcí a ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamín D použitý v přípravku přispívá k udržení zdravých kostí a zubů a ke správné činnosti svalů a navíc podporuje správnou funkci imunitního systému. Sloučenina také pomáhá při správném vstřebávání a využití vápníku a fosforu
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 137 g
Počet porcí na nádobu: 120
Velikost porce: 1 tableta
Účinné látky na porci % RI*
Hydrolyzovaný hovězí kolagen 680 mg -
Glukosamin sulfát 2KCL 180 mg -
Chondroitin sulfát 60 mg -
Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný) 60 mg -
Methylsulfonylmethan MSM 50 mg -
Extrakt z kadidlové pryskyřice, z toho: 25 mg -
- kyselina boswellová (65%) 16 mg -
Vitamín C 80 mg 100%
Vitamín D 50 µg 100%
Mangan 2 mg 100%
*RI - Referenční příjem
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C80 mg
Vitamín D50 mcg
Mangan2 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Boswellia serrata extrakt25 mg
Chondroitin sulfát60 mg
Glukosamin sulfát180 mg
Hydrolizovaný hovězí kolagen680 mg
kyselina boswellová16 mg
Kyselina hyaluronová60 mg
methylsulfonymethin MSM50 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 tabletu) denně. Konzumujte jednou denně. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Aqua kick Flex 300 g jahoda

Opti pack Osteo flex 30 sáčků

Move 360g mango & passionfruit

Artrox 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna