CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Glucosamine chondroitine gelenk support II 100 kapslí

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:91072015
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:389 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gelenk support 2 glucosamine chondroitine 100 kapslí

Kapsle glukosamin & chondroitin podporují optimálním složením živin mimo jiné normální tvorbu kolagenu a přispívají tak k normální funkci chrupavek. Kloub je flexibilní spojení mezi dvěma kostmi. Chrupavka spojuje kosti dohromady. Funkce chrupavky mohou narušit různé vlivy.

Díky výběru kvalitních surovin obsahuje jedna porce 915 mg glukosaminu a 187 mg chondroitinu. Jedná se o přirozené složky chrupavky a synoviální tekutiny, které mají schopnost vázat vodu. Pro reakci na jakýkoli druh pohybu a pro tlumení nárazů je nezbytná normální funkčnost chrupavky.

Kvůli velkému namáhání kloubů, např. soutěžním sportem nebo zvýšeným nošením těžkých břemen může vést k opotřebení chrupavky a nakonec i kloubů. Optimální přísun živin s vitamíny a minerály může přispět k ochraně chrupavek a tím i předcházet kloubním problémům. Může mít také pozitivní vliv na stávající kloubní problémy.

Jsou navíc optimalizovány o vitamíny a minerály. Vitamin C a vitamin B2 jsou schopny podporovat funkci chrupavky. Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu a tím k normální funkci chrupavek.
Vitamin B2 pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem. Oxidační stres podporuje zánětlivé reakce, které mohou mít negativní vliv na základní funkce chrupavky.
Minerály vápník, hořčík, zinek a mangan jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí.
Zinek, měď a mangan také pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem.

Glukosamin je esenciální, endogenní látka s vysokou strukturní viskozitou a také prekurzor kyseliny hyaluronové. Kyselina hyaluronová zvyšuje viskozitu synoviální tekutiny, což zpomaluje degradaci chrupavky.
Chondroitin sulfát je polysacharid. Nachází se především v chrupavkách, které povzbuzuje k tvorbě kolagenu - je obsažen v řadě přípravků k výživě kloubů a proti jejich bolesti.
Složení:
Glukosamin sulfát (korýši), želatina (tobolka), hydrolyzát kolagenu, chondroitin sulfát, kyselina L-askorbová, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), nikotinamid, D-pantothenát vápenatý riboflavin 5-fosfát, pyridoxin hydrochlorid, thiaminmononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin.

Obsahuje potenciální alergeny: korýši. Může obsahovat stopy lepku, mléka (obsahuje laktózu), sóji a vaječných bílkovin.
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík168 mg
Vitamín B21.4 mg
Vitamín B3 - niacin13 mg
Vitamín C300 mg
Křemík90 mg
Měď5.1 mg
Vápník360 mg
Zinek8 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Chondroitin sulfát187 mg
Glukosamin1572.0 mg
Dávkování:
3 kapsle denně.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Glucosamine 1400 mg 90 kapslí

Hair vitamins 2 x 150 g

Chondrovit 120 tablet

Flexain 1000 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna