CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Glucosamine 1400 mg 90 kapslí

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45072005
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:277 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Glucosamine 1400 mg 90 kapslí

Jedná se o doplněk stravy obsahující až 1400 mg glukosamin sulfátu na kapsli. Přípravek OstroVit Glucosamin 1400 mg se doporučuje zejména těm, kteří se pravidelně věnují pohybové aktivitě pro komplexní péči o svůj pohybový aparát, a také těm, kteří chtějí své klouby denně chránit.

Glukosamin - co to je a jaká je jeho role?
Glukosamin - je organická chemická sloučenina ze skupiny amino-monosacharidů, která se přirozeně vyskytuje v mnoha tkáních našeho těla. Forma glukosamin sulfátu je považována za nejvíce biologicky dostupnou ze všech dostupných forem používaných v doplňcích stravy.

Hlavním zdrojem jeho získávání jsou mořské plody, respektive jejich skořápka. Glukosamin tělo využívá k výrobě důležitých chemických látek, které se podílejí na tvorbě a posilování šlach, vazů nebo chrupavek. Glukosamin sulfát obsažený v našem produktu proto podporuje práci a regeneraci kloubů. Jejich udržování v dobrém stavu umožňuje bezpečnost a efektivitu každodenního tréninku.

Přípravek se ověřil při profilaxi degenerativních kloubních změn, ke kterým často dochází u závodních sportovců a starších osob.

Složení:
Chondrotin sulfát 2KCL 1400 mg v kapsli
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Glukosamin sulfát1400 mg
Dávkování:
1 porce = 1 kapsle denně Balení vystačí na tři měsíce suplementace. 1400 mg glukosamin sulfátu na porci! Nepřekračujte doporučenou denní dávku pro konzumaci. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy. Skladujte při teplotě 15-25°C, v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Verivital 300g

Arthro flex 120 tablet

Glucosamine + MSM + chondroitine powder 150 g natural

Supreme pure Chondroitin 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna