CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Glucosamine + MSM + chondroitine powder 150 g natural

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45072004
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:294 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MSM 1000 g 100% pure organic sulfur
Supreme pure MSM 300 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Glucosamine + MSM + chondroitine powder 150 g natural

OstroVit Glukosamin + MSM + Chondroitin je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem glukosaminu, chondroitinu, MSM, ale i kyseliny hyaluronové a vitamínu C. Jedná se o přípravek s přírodní chutí, dostupný v práškové formě. Je to produkt vytvořený pro sportovce a lidi, kteří se vyznačují zvýšenou poptávkou po cenných sloučeninách.

Zdroj cenných látek - Denní dávka doplňku stravy dodá tělu 1170 mg glukosamin sulfátu 2KCL, 2000 mg methylsulfonylmethanu, dále 1200 mg chondroitin sulfátu, 135 mg kyseliny hyaluronové a 999 mg vitamínu C.
Přirozená chuť produktu potěší patra.
1 porce = 2,5 odměrky = 2,5 g.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 60 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě prášku zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet. Stačí smíchat část produktu s vodou a je připraven!
OstroVit Glukosamin + MSM + Chondroitin - komplexní zdroj cenných látek
Glukosamin - organická chemická sloučenina, která je aminoderivátem glukózy. Jde o látku, která se v těle syntetizuje v malém množství a s věkem se schopnost její tvorby snižuje. Sloučeninu však lze tělu dodávat potravou - Látka se nachází v mořských plodech - v chitinových krunýřích korýšů a také ve formě doplňků stravy. OstroVit využívá glukosamin sulfát, tedy formu sloučeniny, která je považována za biologicky nejdostupnější, což má pozitivní vliv na kvalitu a vstřebatelnost doplňku stravy.

MSM - methylsulfonylmethan - organická sloučenina síry. Jde o látku přirozeně se vyskytující v živočišných organismech a rostlinách, která se vyznačuje vynikající rozpustností ve vodě. MSM se běžně vyskytuje v potravinách, ale vzhledem k tomu, že látka je velmi citlivá na změny teplot a sluneční záření, dokáže lidské tělo využít a vstřebat jen malé množství složky.

Chondroitin - organická sloučenina patřící do skupiny mukopolysacharidů. Jde o endogenní látku, přirozeně produkovanou v lidském těle, jejíž obsah v těle s věkem klesá. Tato složka se však vyskytuje také v některých potravinách a také v doplňcích stravy. OstroVit využívá chondroitin sulfát, formu sloučeniny, která se vyznačuje nejvyšší biologickou dostupností mezi dostupnými formami chondroitinu.

Kyselina hyaluronová - organická chemická sloučenina, která je polysacharidem ze skupiny glykosaminoglykanů. Jde o látku, která je v lidském těle součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. OstroVit využívá hyaluronát sodný - derivát kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli, tedy formy přirozeně se vyskytující mezi organismy, která má pozitivní vliv na biologickou dostupnost sloučeniny.

Vitamin C - také označovaný jako kyselina askorbová, jde o organickou chemickou sloučeninu ze skupiny polyhydroxylalkoholů. Jde o ve vodě rozpustný vitamín, který jako exogenní látka musí být tělu dodáván zvenčí. Vitamin C najdeme především v čerstvé zelenině a ovoci - Látka se nachází mj. v černém rybízu, jahodách, kiwi, dále v paprikách, růžičkové kapustě a zelí.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Glukosamin + MSM + Chondroitin
Vitamin C podporuje normální tvorbu kolagenu pro zajištění optimální funkce cév, kostí, chrupavek a dásní, ale i zubů a kůže. Látka také přispívá k udržení správného energetického metabolismu a správné činnosti nervové soustavy. Vitamin C také pomáhá snižovat pocit únavy a vyčerpání, podporuje správnou funkci imunitního systému a navíc přispívá k udržení správných psychických funkcí a ochraně buněk před oxidativním stresem.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 150 g
Počet porcí v balení: 60
Velikost porce: 2,5 g
Aktivní složky na porci % RI* Na 3 porce % RI*
Glukosamin sulfát: 390 mg - 1170 mg -
- včetně glukosaminu 230 mg - 690 mg -
Methylsulfonylmethan 667 mg - 2000 mg -
Chondroitin sulfát 400 mg - 1200 mg -
Kyselina hyaluronová 45 mg - 135 mg -
Vitamín C 333 mg 416 % 999 mg 1249 %
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Dávku 2,5 g (2,5 odměrky) rozmíchejte ve 100 - 150 ml vody. Konzumujte 3 porce denně. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepoužívat u osob, které jsou náchylné k tvorbě ledvinových kamenů nebo trpí ledvinovými kameny. Výrobek je určen pro dospělé. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 147 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Arthro flex 120 tablet

MSM 1000 g 100% pure organic sulfur

MSM plus 300 g

Junior joint care 450g meloun




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna