CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Ultra RX joint 120 tablet

0x
I
Z
 
Kód zboží:85372201
Výrobce:NaturesPlus
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 829 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ultra RX joint 120 tablet

Účinné tablety pro podporu kvality a zdraví kloubních chrupavek se silnou dávkou glukosaminu, chondroitinu a MSM.

Glukosamin sulfát je bazickým derivátem glukózy, který se používá jako pomocný prostředek ke zmírnění zánětu a bolestí při léčbě zánětů kloubů, šlach, kloubních pouzder, dále ke zlepšení degenerativních procesů postihujících meziobratlové ploténky.
Stimuluje tvorbu glukosaminoglukanů a proteoglukanů, dvou stavebních prvků chrupavky. Vyskytuje se většinou ve formě stabilních solí (síranu, chloridu) nebo jako N-acetylglukosamin.
Glukosamin sulfát je jednou z biologických chemikálií, které tvoří kyselinu hyaluronovou, hlavní výplňovou složku kloubních kapalin a okolních tkání. Ukázalo se, že glukosamin sulfát má ochranný vliv proti poruchám kloubů a je výběrově používán kloubními odborníky pro svůj silný léčivý účinek při příznacích artritidy. Glukosamin sulfát má taky svou roli při tvorbě nehtů, šlach, kůže, očí, kostí, vaziva, srdečních chlopní a při sekreci slizu v zažívacím, dýchacím a močovém ústrojí. Zlepšuje také funkci lymfatického systému.

MSM je přirozená forma organické síry, třetího nejdůležitějšího minerálu v těle. MSM se nachází ve všech živých organismech a pomáhá nám využít naše vitamíny a aminokyseliny. MSM zajišťuje pružné vazby mezi bílkovinami, které jsou velmi potřebné. Při pohybu musí být tkáně pevné a přesto pružné. Jedná se o tuhnutí či kornatění orgánů, žláz a krevních cév, jež často spojujeme se stárnutím. MSM detoxikuje tělo a zvyšuje krevní oběh. MSM nemá jen vynikající výsledky při předcházení a potlačování projevů poškozené kloubní chrupavky, ale působí v organismu celkově prospěšně. Je to výživový organický produkt, který udržuje zdravou pokožku, nehty ale i vlasy.

Chondroitin sulfát má výrazné protizánětlivé účinky a zajišťuje dobrou kloubní pohyblivost u postižených kloubů, bez vedlejších účinků standardní artritické terapie. Chondroitin sulfát je schopen také povzbudit metabolizmus tuků, snižuje hladinu cholesterolu, snižuje riziko vzniku krevních sraženin, tvorbu plaku v cévách, takže se uplatňuje i v prevenci arteriosklerózy a zlepšuje cirkulaci (prevence náhlé srdeční slabosti u lidí trpících arteriosklerózou).

Bylo zjištěno lepší hojení operačních jizev po pokrytí koncentrovaným chondroitin sulfátem.
Složení:
Vitamin C, mangan, glukosamin sulfát, MSM, chondriotin sulfát, celadrin, černé třešně.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Vitamín C50 mg
Mangan5 mg
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Celadrin187.5 mg
Chondroitin sulfát200 mg
Černé třešně 25 mg
Glukosamin sulfát250 mg
MSM – methylsulfonylmethan250 mg
Dávkování:
2 tablety 2x denně.

Měrná cena: 15 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Osteo Glucosamine 1000 mg 90 kapslí

Junior joint care 450g meloun

Glucosamin 100 kapslí

MSM 800mg 200 rostlinných kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna