CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gelatina plus 360 kapslí

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:85207011
Výrobce:Terezia - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:449 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gelatina plus 360 kapslí

Gelatina plus představuje jedinečný komplex kolagenu a minerálních látek a s vitaminem C pro správnou výživu a funkčnost kloubního aparátu. Gelatina plus je doporučována ženám i mužům ve středním a pozdějším věku, aktivním sportovcům, lidem s nadváhou a všem, kteří si chtějí udržet kosti a klouby v dobrém stavu. Kolagenní prémiové spektrum poskytuje špičkový inovativně upravený bílkovinný komplex s optimálním spektrem kolagenních látek, v nejvyšší čistotě a dokonalou vstřebatelností. Spektrum kolagenů I, II, III je základním stavebním kamenem pro celý pohybový aparát, zejména pro chrupavčitou výstelku kloubů. Tvoří pevná a ohebná vlákna, která se vyskytují v pouzdrech kloubů, tkáních kostí, šlach a vazů, ale i kůži. Normální kloubní aparát je pevný, pružný, vzdoruje tlaku a zátěži.

POUŽITÍ:
VITAMIN C
přispívá k samotné tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek i kostí
VÁPNÍK
pomáhá uchovat normální stav kostí
HOŘČÍK
napomáhá syntéze bílkovinných látek (kolagenu)
ŽELEZO
přispívá k normální tvorbě hemoglobinu a červených krvinek důležitých také i pro zásobení pohybového systému zdravou krví
Složení:
Složení:
Vysoce čistý hovězí hydrolyzovaný kolagen, Aquamin (Lithothamnion calcareum) – přírodní zdroj vápníku a hořčíku (uhličitan vápenatý, hydroxid hořečnatý), kyselina L- askorbová, glukonát železnatý.

Obal kapsle: želatina.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík57 mg
Vitamín C40 mg
Vápník120 mg
Železo2.8 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Kolagen2600 mg
Dávkování:
Dávkování: 3 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Vhodné k dlouhodobému užívání. Upozornění: Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 12 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte v suchu do 25 ºC. Po otevření vždy pečlivě víčko znovu uzavřete.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Želatina Plus 100 kapslí

Klouby fit 60 kapslí

Joint Worx 200 g

Gelatina + 360 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna