CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Joint Complex 90 kapslí

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:66070001
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:488 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Joint Complex 90 kapslí

Joint Complex

Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Joint Complex představuje komplexní formuli, která je založena na nejnovějších vědeckých studiích a je sestavena pro všechny jedince, kteří očekávají maximální funkčnost. Kombinací účinných složek, rostlinných extraktů, vitamínů, minerálů a aminokyselin, nabízí tento produkt ultimativní účinek, který jen těžko hledá konkurenci. Díky čistotě a nulovému obsahu balastních aditiv, je Joint Complex oficiálně zařazen v kategorii Kosher.

Čistota produktu

Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher
Všechny složky jsou 100% aktivní
Použita je výhradně forma kvalitních kapslí rostlinného původu, s obsahem „volného“ prášku (značka Viridian Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou tvořit až 50% tablety)
Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou
Složení:
Glukosamin sulfát (rostlinný původ) 500 mg, hydroxy propyl methyl celulóza (obal kapsle), Boswellia serrata prášek z pryskyřice 50 mg, Ester-C (poskytuje 39 mg vitamínu C)50 mg (49 %*), L-Prolin 50 mg, Kurkuma kořen (Curcuma longa)25 mg, Quercetin 25 mg, Bromelain (1200 gdu/gm) 25 mg, Kořen zázvoru (Zingiber officinale) 25 mg, Mangan (citrát manganatý) 1 mg (50 %*). *%RHP – Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal).

Doplněk stravy.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Mangan1 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Prolin50 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Boswellia Gum extract50 mg
Bromelain25 mg
extra c50 mg
Glukosamin sulfát500 mg
HPMC120 mg
Kořen zázvoru25 mg
Kurkuma prášek25 mg
Quercetin25 mg
Dávkování:
Berte 1-3 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, neurčí-li lékař. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, neurčí-li lékař. Není náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu, suchu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Osteo Gelatine 800 tablet

Joint Worx 200 g

Bone Complex 90 kapslí

Klouby fit 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna