CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Osteo Gelatine + MSM 400 tablet

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:02070001
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:307 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MSM 1000 g 100% pure organic sulfur
Supreme pure MSM 300 g
MSM plus 300 g
Osteo Gelatine + MSM 200 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Osteo Gelatine + MSM 400 tablet

Osteo Gelatine caps je unikátní výrobek určený k výživě a regeneraci nejen sportem opotřebených kloubů. Jedna kapsle obsahuje: Peptidy kolagenního hydrolyzátu želatiny 400mg, MSM (methylsulfonylmetan) 30mg.
Složení:
peptidy kolagenního hydrolyzátu želatiny, želatinová kapsle, MSM - methylsulfonylmethan, látky protispékavé: stearát hořečnatý, oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota50 kJ
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Hydrolyzát želatiny400 mg
Dávkování:
základní 4-6 kapslí Osteogelatiny denně mezi jídly. Pro zvýšení účinnosti můžete vzít 5-10 kapslí. Dávku vždy zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna