CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Collagen + matcha 210 g

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45076008
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:466 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Collagen + matcha 210 g

OstroVit Collagen + Matcha je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem čtyř cenných složek - Přípravek obsahuje hydrolyzované peptidy rybího kolagenu, dále práškové lístky zeleného čaje matcha, redukovaný L-glutathion a vitamín C. Jedná se o přípravek s jednoduchým složením, dostupným ve formě prášku, vytvořené pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o cenné sloučeniny.
Zdroj čtyř cenných složek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 2220 mg hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, 1000 mg práškových lístků zeleného čaje Matcha standardizovaných na 15 % polyfenolů a 5 % kofeinu a 200 mg redukovaného L-glutathionu a 80 mg vitamínu C.
Jednoduché složení - Přípravek obsahuje pouze požadované sloučeniny, bez zbytečných přísad.
1 porce = 1 odměrka = 3500 mg.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný v práškové formě zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy a je skvělý pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet. Produkt stačí smíchat s vodou nebo použít jako přísadu do koláčů či koktejlů.
OstroVit Collagen + Matcha - komplexní zdroj cenných látek
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, která je přírodním polymerem a důležitou složkou mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Protože hladina kolagenu v těle s věkem v důsledku přirozených procesů stárnutí klesá, vyplatí se sloučeninu tělu dodávat i zvenčí - ke kolagenu dochází mj. ve zvířecích kostech nebo šlachách a je k dispozici také ve formě doplňků stravy.

Mořský kolagen typu I používaný v přípravku OstroVit je zdrojem hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, který svou strukturou připomíná lidský kolagen. Tím se však látka v lidském těle dokonale vstřebává.
Matcha - japonský zelený čaj dostupný v práškové formě, který se vyznačuje intenzivní barvou. Jde o nálev připravený z listů Camellia sinensis L., které se asi tři týdny před sklizní přikryjí speciálními rohožemi omezujícími přístup slunečního záření. To zase způsobuje, že listy rostliny produkují více chlorofylu a snižují produkci taninu.

Extrakt z práškových lístků zeleného čaje matcha použitý v přípravě OstroVit je standardizovaný na obsah polyfenolů a kofeinu, což pozitivně ovlivňuje kvalitu doplňku stravy a poskytuje vysokou dávku cenných sloučenin v každé porci přípravku.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 210 g
Počet porcí v balení: 60
Velikost porce: 3500 mg
Aktivní složky na porci % RI*
Peptidy rybího kolagenu (hydrolyzované) 2220 mg -
Lístky zeleného čaje Matcha v prášku, včetně: 1000 mg -
- polyfenoly (15%) 150 mg -
- kofein (5%) 50 mg -
L-glutathion snížený 200 mg -
Vitamín C 80 mg 100%
*RI - Referenční příjem
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C80 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
L-Glutation200 mg
Matcha tea powder1000 mg
Rybí kolagen peptid2220 mg
z toho kofein50 mg
z toho polyfenolů150 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 3500 mg (1 odměrka) rozpusťte v šejkru ve 100 ml vody. Lze použít také jako přísadu do koláčů, mléčných koktejlů a polévek. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení. Užívejte 1 porci denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Obsahuje kofein; nedoporučuje se užívat dětem a těhotným ženám (obsah kofeinu 50 mg v 1 porci). Nekonzumujte s jinými produkty, které jsou zdrojem kofeinu nebo jinými složkami s podobným účinkem. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 233 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Naked Beauty Collagyn 250g

Marine collagen + MCT oil from coconut 180 kapslí

Arthrocollagen NEW 90 tablet 108g

Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna