CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Marine collagen 10000mg liquid 30 ml wild strawberry

0x
E
Q
V
W
D
 
Kód zboží:45076024
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:55 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Marine collagen 10000mg liquid 30 ml wild strawberry

OstroVit Marine Collagen Shot je doplněk stravy, který je zdrojem mořského kolagenu typu I, tedy formy sloučeniny, která se vyznačuje velkou vstřebatelností v lidském těle. Je to přípravek obohacený také o kyselinu hyaluronovou a vitamín C, dostupný ve výhodné injekční formě. Jedná se o produkt s jedinečnou, kokosovo-broskvovou chutí, vytvořený pro sportovce a lidi, kterým záleží na krásném a zdravém vzhledu.
Zdroj mořského kolagenu typu I - Jedna porce přípravku dodá tělu až 5000 mg hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu.
Obohacený o kyselinu hyaluronovou a vitamín C - Doplněk stravy obsahuje 50 mg hyaluronanu sodného a 80 mg kyseliny L-askorbové.
Jedinečné chuťové složení - produkt Kokos broskev poskytuje sladké osvěžení.
1 porce = 1 střela.
Pohodlná forma - Přípravek ve formě broků je pohodlným řešením, které zajišťuje bezproblémové suplementace. Výrobek je připraven ke konzumaci, což znamená, že si ho můžete vzít a vypít Výrobek je připraven k jídlu, což znamená, že si ho můžete vzít s sebou a vypít kdykoli během dne.
Bez přidaného cukru - Přípravek obsahuje nízkoenergetická sladidla, jako je sukralóza nebo acesulfam K, které přispívají ke snížení výhřevnosti výrobku.
OstroVit Marine Collagen Shot - cenný zdroj lehce stravitelného kolagenu
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, přírodní polymer a důležitá součást mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Jde o strukturální protein, který tvoří asi 30 % všech bílkovin v lidském těle. Lze je nalézt mj. v pojivové tkáni, krevních cévách, stejně jako ve svalech, kůži a vlasech. Protože hladina kolagenu v těle s věkem v důsledku přirozených procesů stárnutí klesá, vyplatí se sloučeninu tělu dodávat i zvenčí - kolagen vzniká mj. ve zvířecích kostech nebo šlachách a je k dispozici také ve formě doplňků stravy. Mořský kolagen typu I použitý v přípravku OstroVit je zdrojem hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, který svou strukturou připomíná kolagen lidský. Tím však látka vyniká svou vynikající biologickou dostupností v lidském těle a působí efektivněji než jiné formy sloučenin.

Kyselina hyaluronová je organická chemická sloučenina, což je polysacharid ze skupiny glykosaminoglykanů. Jde o látku, která se vyskytuje ve všech živých organismech a v lidském systému je součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. S věkem se obsah kyseliny hyaluronové v těle snižuje – dobrým řešením pak může být poskytnout sloučeninu tělu zvenčí. Přípravek OstroVit využívá hyaluronát sodný - derivát kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli, tj. formy přirozeně se vyskytující mezi organismy, která pozitivně ovlivňuje biologickou dostupnost sloučeniny.

Vitamin C nazývaný také kyselina askorbová je základní organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamíny rozpustné ve vodě. Jde o exogenní látku, kterou si tělo nedokáže samo syntetizovat, proto je nutné sloučeninu tělu dodávat zvenčí - Složku najdeme v potravě mj. v čerstvém ovoci a zelenině. papriky, kedlubny, pomeranče nebo černého rybízu, ale i v doplňcích stravy.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Marine Collagen Shot:
Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro zajištění správné funkce krevních cév, kostí, chrupavek a dásní, zubů a kůže. Navíc přispívá k dostatečnému energetickému metabolismu a pomáhá udržovat optimální psychické funkce. Kyselina L-askorbová také podporuje správnou funkci nervového a imunitního systému a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Sloučenina zvyšuje vstřebávání železa a napomáhá při regeneraci redukované formy vitaminu E. Vitamin C podporuje ochranu buněk před oxidativním stresem a přispívá k udržení správné funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. .

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Kapacita sady: 1600 ml
Počet porcí na sadu: 20
1 porce: 80 ml
Aktivní složky 1 porce % RI*
Peptidy rybího kolagenu (hydrolyzované) 5000 mg -
Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný) 50 mg -
Vitamín C 80 mg 100%
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Užívejte 1 lahvičku (80 ml) denně. Nekonzumujte více než 1 porci denně. Sedimentace je přirozený jev. Před použitím protřepejte. Po otevření skladujte v lednici, spotřebujte do 24h. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek doplňku. Výrobek se nedoporučuje dětem, těhotným ženám, kojícím ženám. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Skladujte na suchém a chladném místě při teplotě 2-25°C. Chraňte před slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Collagen Tabs 300 tbl.

Plant Collagen + Hyaluron 120g

Marine collagen + MCT oil from coconut 90 kapslí

Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna