CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 30 x 5g box

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45076006
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:655 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 30 x 5g box

OstroVit Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C je vysoce kvalitní práškový doplněk stravy, který je balen v jednotlivých sáčcích, které se pohodlně používají. Jedná se o přípravek, který obsahuje mořský kolagen typu I, který se vyznačuje výbornou vstřebatelností v lidském těle, a dále cenné složky jako je kyselina hyaluronová, vitamín C, zinek a biotin. Je to produkt určený jak pro lidi, kteří dbají na krásný a zdravý vzhled, tak i pro sportovce.

Zdroj hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu - jedna porce doplňku stravy obsahuje 4600 mg mořského kolagenu typu I.
Bohatost účinných látek - sáček přípravku dodá tělu 40 mg kyseliny hyaluronové, 80 mg vitamínu C, 15 mg zinku a 2500 ug biotinu.
1 sáček = 1 porce.
Pohodlná forma – obsah balení produktu stačí smíchat s vodou a je hotovo!
Lahodná ovocná příchuť manga a ananasu.
Bez přidaného cukru - výrobek obsahuje nízkoenergetická sladidla jako je sukralóza a acesulfam K, které přispívají ke snížení energetického obsahu stravy.
OstroVit Marine Collagen + Kyselina hyaluronová + Vitamin C - složky doplňku stravy
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, která je přírodním polymerem a důležitou složkou mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Vzhledem k tomu, že hladina kolagenu v těle s věkem klesá v důsledku přirozených procesů stárnutí, vyplatí se dodávat sloučeninu tělu i zvenčí - kolagen se vyskytuje mimo jiné v kostech či zvířecích šlachách a je dostupný i v formou doplňků stravy. Mořský kolagen použitý v OstroVit Marine Collagen + Kyselina hyaluronová + Vitamin C Box je zdrojem hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, který svou strukturou připomíná lidský kolagen. Tím se však látka v lidském těle dokonale vstřebává.

Kyselina hyaluronová je organická chemická sloučenina – polysacharid ze skupiny glykosaminoglykanů. Je to látka, která se nachází ve všech živých organismech a v lidském těle je součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. S přibývajícím věkem se obsah kyseliny hyaluronové v těle snižuje – dobrým řešením pak může být dodání sloučeniny do těla zvenčí.

Vitamin C, také známý jako kyselina askorbová, je základní organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamin rozpustný ve vodě. Jde o exogenní látku, kterou si tělo nedokáže samo syntetizovat, proto je nutné sloučeninu tělu dodávat spolu s každodenní stravou nebo ve formě doplňků.

Zinek je naproti tomu jednou ze základních mikroživin, které lze nalézt v potravinách – prvek se nachází v obilných výrobcích, suchých semenech luštěnin, semenech, dále v mořských plodech a také ve formě doplňků.

Biotin – vitamín B, klasifikovaný jako sloučenina rozpustná ve vodě. Je také známý jako vitamín B7 nebo vitamín H. Najdeme ho v potravinách, jako jsou kvasnice, sójové boby a vaječný žloutek.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Marine Collagen + Kyselina hyaluronová + Vitamín C:
Vitamín C použitý ve vzorci napomáhá ke správné tvorbě kolagenu pro zajištění správné funkce kostí, chrupavek a kůže a přispívá také k udržení normálního energetického metabolismu. Složka navíc přispívá ke snížení pocitu únavy a vyčerpání a napomáhá správnému fungování nervového a imunitního systému.
Zinek obsažený v doplňku stravy pomáhá udržovat správnou acidobazickou rovnováhu a kognitivní funkce, dále přispívá k udržení zdravé pokožky, vlasů a nehtů a podporuje správné fungování imunitního systému.
Biotin použitý v přípravku napomáhá správné činnosti nervové soustavy a přispívá k udržení správného metabolismu makroživin, navíc přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 150 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 1 sáček
Účinné látky na porci % RI*
Peptidy rybího kolagenu (hydrolyzované) 4600 mg -
Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný) 40 mg -
Vitamín C 80 mg 100%
Zinek 15 mg 150%
Biotin 2500 μg 5000%
*RI - Referenční příjem

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Energetická hodnota36 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Sůl0 g
Tuky0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny2.2 g
Energetická hodnota8 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C80 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Kyselina hyaluronová40 mg
Rybí kolagen peptid2200 mg
Dávkování:
Obsah sáčku rozmíchejte v šejkru ve 100-150 ml vody. Konzumujte jednou denně. Výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Výrobek je určen pro dospělé. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 22 Kč vč. DPH / 1ks

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Collagen Tabs 300 tbl.

Plant Collagen + Hyaluron 120g

Marine collagen + MCT oil from coconut 90 kapslí

Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna