CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Kollagen 30 sáčků

0x
I
Z
G
 
Kód zboží:57076101
Výrobce:Nordbo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:967 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kollagen 30 sáčků

Nordbo Kollagen obsahuje hydrolyzovaný rybí kolagen Ecolovita® s kolagenovými peptidy typu I., přidaný vitamín C ve formě kyseliny L-askorbové a zinek ve formě L-askorbátu zinečnatého. Účinek obsaženého kolagenu Ecolovita® je zdokumentován klinickou studií, přidaný vitamín C a zinek zlepšují využitelnost kolagenu v těle - obě tyto látky jsou v organismu zapojené do jeho přirozené produkce. Nordbo Kollagen má jako jediný doplněk svého druhu na světě prestižní certifikaci ASC, která garantuje udržitelnost produkce a zároveň čerstvost rybí suroviny.

Kolagen je bílkovina tvořící zhruba třetinu z celkového množství bílkovin v lidském organismu. V pokožce pak tvoří až 70 %, což z něj dělá nejdůležitější stavební kámen. Problémem je, že s přibývajícím věkem jeho produkce v těle klesá. Pokles může navíc zesílit ještě stres, špatný životní styl nebo vliv toxinů z okolí. Pokles produkce kolagenu v těle pak vede ke zhoršení pružnosti a vzhledu pokožky, vlasů, nehtů, ale i kostí a kloubů. Existují různé druhy kolagenů, kolagen Nordbo je kolagen typu I., který tvoří 90 % z veškerého kolagenu v těle.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Podporu pružnosti a elasticity pokožky
- Podporu stavu pohybového aparátu

Původ kolagenu

Kolagen Nordbo pochází z kůže sladkovodních ryb z udržitelného a plně vysledovatelného zdroje. Je tak garantována výživová hodnota a kvalita každé šarže. Výhoda sladkovodní ryby z kontrolovaného udržitelného chovu (cerifikát ASC) oproti mořské rybě je v nízkém obsahu sodíku a v kontrolované čisté vodě, ve které ryby plavou. Výsledkem je naprosto neutrální, čistá chuť.

Optimální využitelnost

Na molekulární úrovni je kolagenová struktura kůže zvířete silně ovlivněna teplotou, ve které živočich žije. Pokud žije v teplotě podobné pokojové teplotě, vyvine se u něj kolagen, který je podobný jako kolagen u jiných druhů, které žijí ve stejné teplotě - např. u lidí. Kůže mořské ryby je přizpůsobena studené vodě, což znamená, že kolagen v kůži mořské ryby má jiný aminokyselinový profil než náš lidský kolagen, proto je o trochu hůře využitelnější. Oproti tomu sladkovodní ryba, která žije celý život v čerstvé vodě pokojové teploty má v kůži kolagen s aminokyselinovým profilem více podobným lidskému kolagenu. Proto je pro lidské tělo lépe využitelný - buňky na něj reagují jako na sobě vlastní. Kolagen ze sladkovodních ryb obsahuje oproti mořskému kolagenu více hydroxyprolinu, prolinu a také více esenciálních aminokyselin jako isoleucin, leucin, lysin a fenylalanin. Celkový vysoký podíl aminokyselin je také dán čerstvostí ryby, která je zpracována do 24 hodin od výlovu.
Složení:
Ecolovita® mořský rybí kolagen s ASC certifikací (kolagenové peptidy typ I.), kyselina L-askorbová, L-askorbát zinečnatý, přírodní citrónové aroma.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín C80 mg
Zinek5 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Rybí kolagen peptid5000 mg
Dávkování:
Rozpusťte 1 sáček denně ve vodě, džusu nebo jiném studeném nápoji. Balení obsahuje 30 denních dávek. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhrada pestré a vyvážené stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 32 Kč vč. DPH / 1den

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl

Cacao + Grass Fed Collagen 250g

Beef Gelatin Grass fed hovězí želatina 500g

Marine collagen + MCT oil from coconut 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna