CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ALAVIS MSM pro koně 600g

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:38073011
Výrobce:Alavis - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:746 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MSM 1000 g 100% pure organic sulfur
Supreme pure MSM 300 g
MSM plus 300 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ALAVIS MSM pro koně 600g

Přírodní prostředek proti zánětu a bolesti určen zejména pro koně. Obsahuje ultra čistou podobu látky MSM v kombinaci se značkovými kolageny Collyss a Cartidyss.

Má prokázané analgetické (bolest tišící) a antiflogistické (protizánětli­vé) účinky.
Snižuje produkci mediátorů zánětu, napomáhá zlepšení fyzické kondice, zpevňuje vazy a šlachy, chrání namáhané klouby a zlepšuje jejich funkci.
Při užívání přípravku ALAVIS™ MSM bylo zjištěno lepší hojení ran, proto je vhodné ho užívat u poúrazových a pooperačních stavů.

ALAVIS™ MSM pro koně se díky svým antioxidačním a detoxikačním účinkům podílí také na odbourání poškozené kloubní tkáně. Lze ho také úspěšně využít v alergologii pro zmírnění alergických projevů. Také podporuje obnovu srsti a kopytní rohoviny.

Lze jej podávat i preventivně, kdy v těle není zánět. Není-li v těle zánět, využívá se látka MSM pro regeneraci a relaxaci svalů a pro zpevnění kolagenních vláken, která jsou nejen ve vazech a šlachách, ale i ve vláknité složce chrupavek a kostí, a tím dojde ke zpevnění jak chrupavek tak kostní tkáně. Pomocí látky MSM tedy dochází ke zpevnění celého pohybového aparátu.

Doporučujeme:
- u hříbat od 2. – 3. měsíce věku
- u mladých koní
- u dostihových, sportovních a pracovních koní
- u starších a těžších koní
- u poúrazových a pooperačních stavech
- u koní s projevy alergií (zmírňuje projevy alergických reakcí)
- při zhoršené kvalitě srsti, zejména matné srsti.

MSM – Methylsulfonyl­methan je látka obsahující organicky vázanou síru, která působí na zpevnění vazů a šlach, potlačení zánětu a bolesti a na regeneraci a relaxaci svalů. Dále vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky a je jedinečným zdrojem sirných sloučenin, které v organizmu pozitivně působí, a to zejména v poškozené kloubní chrupavce.
Síra je mimo jiné zapojena do procesu tvorby kolagenu a glukosaminů – základních stavebních látek kloubních chrupavek a pojivových tkání.

Collyss® - kolagen typu I v nejvyšší kvalitě – se vyskytuje v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivové chrupavky. Je odolný v tahu, a proto je velmi důležitý pro pevnost šlach a tím i pro zpevnění pohybového aparátu. Tento kolagen se dále vyskytuje v kostech a kůži. Kolagen typu I Collyss® je patentově vyráběný čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek mořských ryb.

Cartidyss® - kolagen typu II v nejvyšší kvalitě – udržuje tvar chrupavky a brání její deformaci. Je součástí hyalinní a elastické chrupavky a je odolný v tlaku. Cartidyss® je čištěný kolagenový hydrolyzát získávaný z chrupavek rejnoků.
Složení:
MSM - Methylsulfonylmethan – 994 g, Collyss® - 3 g, Cartidyss® - 3 g.
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Cartidyss300 mg
Collyss300 mg
MSM – methylsulfonylmethan99400 mg
Dávkování:
Prášek je možné podávat s kouskem potravy, zamíchat do jádra či melasy nebo podat přímo do tlamy. Přípravek ALAVIS™ MSM je bílý krystalický prášek bez sirného zápachu. Délka užívání: Není časově omezena. Při dlouhodobém podávání nebyly zaznamenány žádné závažné vedlejší účinky. Nejedná se o doping, je možné podávat po celou dobu sportovní sezóny. Náš tip pro dlouhodobé podávání: ALAVIS™ MSM pro koně + ALAVIS™ Duoflex – tuto kombinaci doporučujeme pro dlouhodobé podávání u koní s chronickými problémy pohybového aparátu. Společné podávání zajišťuje regeneraci kloubních chrupavek, zlepšení jejich lubrikace, regeneraci a relaxaci svalů a zpevnění vazů a šlach, které zpevňují celý pohybový aparát.

Měrná cena: 124 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


ALAVIS Triple Blend Extra silný 700g

ALAVIS single maxík 600g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna