CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Joint care drink 280 g

0x
K
Z
I
 
Kód zboží:05070031
Výrobce:Prom In - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:488 Kč vč. DPH
 
bez příchutě
grapefruit




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Joint care drink 280 g

Joint Care Drink, víc než jen kloubní výživa
Joint Care Drink je speciálně formulovaný produkt pro podporu funkce pohybového aparátu. Jako jediný na trhu obsahuje kombinaci značkových kolagenních peptidů FORTIGEL® a TENDOFORTE®, která je doplněna o všechny základní chondro-protektiva v maximálních dávkách.

Kloubní výživa v prášku, obohacená vitamínem C.

FORTIGEL®
V kloubních výživách se setkáte s mnoha druhy kolagenních peptidů. Pouze však FORTIGEL® představuje dle kontrolovaných studií unikátní přípravek napomáhající aktivně regenerovat kloubní chrupavku. Ta je ze 70 % tvořena proteinovým kolagenem, a právě u specifického kolagenového peptidu obsaženého ve FORTIGEL® se prokázal pozitivní vliv na růst nové chrupavky pomocí stimulace buněk zmírňujících bolest a zajišťujících hladkou pohyblivost. FORTIGEL® představuje speciálně purifikované bioaktivní kolagenové peptidy, které jsou produkovány prostřednictvím speciální vícekrokové procedury, kdy je degradován bovinní kolagen prostřednictvím unikátního enzymatického procesu a jsou z něj vyselektovány pouze specifické BCP peptidy, tedy bioaktivní kolagenové peptidy FORTIGEL®. Základem účinnosti peptidů FORTIGEL® je intaktní průchod sliznicí tenkého střeva v nezměněné podobě během procesu vstřebávání. Bioaktivní molekuly FORTIGELU se tak mohou dostat v nezměněné podobě do krevního oběhu a k postiženým kloubním strukturám. Právě díky tomu FORTIGEL® vyživuje přímo kloubní struktury.

TENDOFORTE®
představuje opravdovou revoluci v péči o pohybový aparát. TENDOFORTE® se zaměřuje na nejvíce zatíženou část pohybového aparátu sportovce, a to na šlachy a vazy. Speciální kolagenové peptidy TENDOFORTE ® udržují vaše šlachy a vazy silné a pružné. Nejenže TENDOFORTE® minimalizuje riziko poškození, ale také umožňují rychlejší regeneraci po úrazu. Je prokázáno, že TENDOFORTE® dokáže významně urychlit návrat k tréninku i po závažném úponovém zranění. Právě proto by se měl Joint Care Drink stát základem suplementace každého sportovce, který pomýšlí na dlouhou kariéru bez zranění.

Jedna dávka obsahuje:
•5 000 mg hydrolyzovaného kolagenu Fortigel®
•5 000 mg hydrolyzovaného kolagenu Tendoforte®
•1 200 mg glukosaminu
•600 mg metylsulfonylmetanu
•600 mg chondroitinu
Složení:
Složení
•varianta bez příchuti

hydrolyzovaný kolagen Fortigel®, hydrolyzovaný kolagen Tendoforte®, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan), chondroitin sulfát, glukóza, boswellia serrata extrakt (Kadidlovník pilovitý), kyselina hyaluronová, vitamin C (kyselina L-askorbová), enzym: bromelain, kapsaicin

•varianta s příchutí grepu

hydrolyzovaný kolagen Fortigel®, hydrolyzovaný kolagen Tendoforte®, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan), chondroitin sulfát, boswellia serrata extrakt (Kadidlovník pilovitý), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kyselina hyaluronová, vitamin C (kyselina L-askorbová), barviva: beta-karoten, koncentrát červené řepy, sladidla: sukralóza, neohesperidin, aroma, enzym: bromelain, kapsaicin
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1154 kJ
Nasycené (tuky)0.1 g
Sacharidy - uhlohydráty0.9 g
Tuky0.1 g
Vláknina0.4 g
Z toho cukry0.2 g
Bílkoviny - proteiny70.4 g
Energetická hodnota272 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín C740 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Boswellia serrata extrakt2200 mg
Chondroitin sulfát4400 mg
Glukosamin sulfát8800 mg
Hydrolyzovaný kolagen36700 mg
Kapsaicin70 mg
Kyselina hyaluronová1400 mg
MSM – methylsulfonylmethan4400 mg
Dávkování:
14 g směsi (6 zarovnaných odměrek)rozmíchejte v šejkru ve 200-300 ml neperlivé vody Doporučené denní dávkování 14 g směsi (6 odměrek) UŽÍVEJTE PODLE SVÝCH POTŘEB Joint Care Drink můžete v podstatě kdykoli v průběhu dne. Důležitá je pravidelnost, efekt se dostaví postupně. Citlivé jedince může dráždit vysoký obsah účinných složek. Tento problém eliminuje rozložení denní dávky na dvě porce a použití produktu v průběhu jídla nebo po něm.

Měrná cena: 163 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kloubní výživa s vitamínem C 60 kapslí Vegan joint care

MaxiVita Exclusive kloubní výživa 3 x 20 sáčků

Opti pack Osteo flex 30 sáčků

Joint Complex 30 kapslí (Kloubní výživa)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna