CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MaxiVita Exclusive kloubní výživa 3 x 20 sáčků

0x
G
I
Z
R
 
Kód zboží:12270004
Výrobce:Vitar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:443 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


MaxiVita Exclusive kloubní výživa 20 sáčků
MaxiVita kolagen forte + 2 x 60 kapslí
MaxiVita kolagen forte + 60 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Maxivita Exclusive kloubní výživa 3 x 20 sáčků

Mezi důležité součásti pohybového aparátu patří svaly, šlachy a klouby. Těm bychom měli věnovat péči dávno před tím, než pocítíme první známky opotřebení.

Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát jsou přirozenou součástí kloubních chrupavek. S přibývajícím věkem se schopnost organizmu syntetizovat tyto látky snižuje, proto je vhodné je do organizmu dodávat.
Základní stavební hmotou všech pojivových tkání je kolagen. Pro jeho syntézu je velmi důležitý vitamin C, který se podílí na metabolizmu aminokyselin. Je nezbytný pro strukturu chrupavek, podporuje jejich normální funkci a tím přispívá i k funkčnosti kloubů.
Významnou složkou preparátu je Boswellin® - standardizovaný extrakt z rostliny Boswellia serrata, která díky obsaženým látkám pomáhá udržet klouby v dobrém stavu.
Složení:
Glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, kolagen 100 mg, Boswellin®, vitamin C.
Vitamíny a minerály ve 100 ml výrobku:
Vitamín C20 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 ml výrobku:
Boswellin50 mg
Chondroitin sulfát100 mg
Glukosamin sulfát500 mg
Kolagen100 mg
Dávkování:
Dospělí a děti od 15 let 1 sáček denně po jídle. Obsah sáčku rozpusťte ve 200 ml vody. Není určeno pro děti do 15 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může způsobovat projímavé účinky.

Měrná cena: 7 Kč vč. DPH / 1ks



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna