CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Flex aid 60 kapslí

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45073001
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:298 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Flex aid 60 kapslí

Nejkvalitnější doplněk stravy v kapslích HPMC, který obsahuje komplex složek zaměřených na regeneraci, ochranu a prevenci správného fungování našeho kostního a kloubního systému.

Obsažené látky:
- Chondroitin sulfát pomáhá vázat vodu a podporuje tvorbu kolagenu, udržuje tkáně přirozeně pružné a klouby zdravě pohyblivé.

- Glukosamin sulfát má příznivé účinky při bolestech a zánětech kloubů při artróze. Může též zastavit ztrátu pružnosti kloubní chrupavky, při které dochází při osteoartróze.

- MSM podporuje vytváření nových kloubních buněk a svalových tkání při snižování zánětlivých reakcí, také pomáhá uvolňovat přebytečné tekutiny a další vedlejší produkty, které přispívají k otoku a citlivosti.

- Hydrolyzovaný kolagen buduje šlachy, kůži, klouby a kosti. Je zodpovědný za produkci synoviální tekutiny, elasticitu a tvrdost chrupavek, hydrataci pokožky a správnou obnovu epidermis, ovlivňuje soudržnost, pevnost a elasticitu pojivové tkáně. Má také jedinečnou schopnost vázat vodu, díky čemuž si pokožka udržuje správnou pevnost, pružnost a napětí.

- Kadidlový oleoresinový extrakt (65% kyselina boswellová) napomáhá k léčbě artritidy, osteoartrózy, bolestí kloubů a má protizánětlivé účinky.

- Extrakt z kořene zázvoru (5% gingerolů) má antivirové vlastnostmi, a proto je zázvor již léta používán jako jedna z domácích metod léčby nachlazení a infekcí. Zázvor má také dezinfekční vlastnosti.

- Kyselina hyaluronová je nejčastěji spojována s kosmetikou péče o tělo, omlazující kosmetikou a jako prostředek proti stárnutí. Kyselina hyaluronová dokáže díky svým vlastnostem zvýšit elasticitu pokožky, což nás dokáže ochránit před nežádoucími striemi, které kazí vizuální efekt naší postavy. Orální suplementace kyselinou hyaluronovou zvyšuje její hladinu v naší pokožce, díky čemuž dokáže urychlit rekonvalescenci po úrazech, řezných ranách, odřeninách nebo poškození měkkých tkání. Jednou z nejžádanějších výhod kyseliny hyaluronové při jejím doplňování je její pozitivní vliv na činnost kostí, kloubů a pojivové tkáně.

- Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro zajištění správné funkce krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Kromě toho přispívá k udržení správného energetického metabolismu a dále napomáhá správnému fungování nervového a imunitního systému.

- Měď regeneruje a simuluje růst epidermis, zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky.

- Mangan se účastní na optimální činnosti mozku, nervové soustavy a také je důležitý pro zdravý vývoj kostí.

Účinky produktu v bodech:
- Jedná se o komplex účinných látek
- Pomáhá posilovat klouby, šlachy, chrupavky a vazy
- Přispívá k regeneraci po úrazech a úrazech
- Každodenní ochrana kloubů
- Vhodné pro seniory a sportovce
- Přispívá k syntéze kolagenu a pojivové tkáně
- Jednoznačně zlepšuje fungování našeho kosterního systému (zvyšuje flexibilitu kloubů).
Složení:
Hydrolyzovaný bovinní kolagen, 2KCL glukosamin sulfát (Glukosamin – obsahuje korýše), obal tobolky (objemové činidlo: hydroxypropylmethylcelulóza), chondroitin sulfát (chondroitin), oleoresinový extrakt z kadidla (65% kyselina boswellová), methylsulfonylový extrakt gingeroly), vitamín C (L- kyselina askorbová), kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný), mangan (diglycinát manganatý), měď (diglycinát měďnatý).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C40 mg
Mangan1 mg
Měď0.5 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Boswellia serrata extrakt50 mg
Chondroitin sulfát50 mg
extrakt z kořene zázvoru50 mg
Glukosamin sulfát125 mg
Hydrolyzovaný kolagen300 mg
Kyselina hyaluronová7.5 mg
MSM – methylsulfonylmethan50 mg
Dávkování:
2 kapsle denně s jídlem.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


3 in 1 Joint Complex glucosamine msm chondroitin 3 x 120 tablet

Triple Move 60 kapslí (Klouby)

Artrox instant 500 g

Glucosamin sulfát 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna