CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Aqua kick Flex 300 g jahoda

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45073011
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:383 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Aqua kick Flex 300 g jahoda

OstroVit Aqua Kick Flex je doplněk stravy, který je zdrojem methylsulfonylmethanu, nazývaného také organická síra, a glukosamin sulfátu, což je biologicky nejdostupnější forma sloučeniny. Je to přípravek s lahodnou, jahodovou příchutí, dostupný ve vhodné práškové formě, kterou je třeba smíchat s vodou. Jde o přípravek, který usnadní dostatečný přísun tekutin a zároveň doplní každodenní stravu o hodnotné suroviny.

Zdroj glukosaminu - porce doplňku stravy obsahuje 1000 mg glukosamin sulfátu, z toho 590 mg glukosaminu.
Obsahuje MSM - porce produktu dodává tělu 500 mg organické síry.
Lahodná chuť - doplněk stravy s příchutí lesní jahody potěší smysly a dodá vodě jedinečné aroma.
1 porce = 1 odměrka.
Výkon - balení produktu obsahuje 30 porcí doplňku stravy.
Pohodlná forma - práškový přípravek poskytuje bezproblémové doplnění - stačí přidat směs do vody a hotovo! Je to skvělé řešení pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet a pitím dostatečného množství tekutin během dne.
OstroVit Aqua Kick Flex - zdroj cenných ingrediencí
Glukosamin je organická chemická sloučenina, která je aminovým derivátem glukózy. Jde o látku, která se přirozeně vyskytuje v mnoha tkáních lidského těla, kde vzniká jako výsledek spojení molekul glukózy a glutaminu za doprovodu odpovídajícího enzymu, kterým je glukosaminsyntáza. Glukosamin je v těle syntetizován v malých množstvích a schopnost jeho tvorby se s věkem snižuje. Sloučeninu však lze tělu dodávat potravou – látka se nachází v mořských plodech, v chitinových schránkách korýšů a také ve formě doplňků stravy. Doplněk OstroVit využívá glukosamin sulfát, tedy formu sloučeniny, která je považována za nejvíce biologicky dostupnou, díky čemuž složka vyniká lepší biologickou dostupností než jiné formy látky.

MSM neboli methylsulfonylmethan je organická sloučenina síry bez zápachu, která se dobře rozpouští ve vodě. Složka se přirozeně vyskytuje v půdě, rostlinách a živočišných organismech. V každodenní stravě se látka vyskytuje v mléce a mléčných výrobcích, celozrnných cereáliích, vejcích a také čerstvém ovoci a zelenině. Přestože organická síra je složkou mnoha různých potravin, do lidského těla se dostane jen malé množství sloučeniny, které může tělo využít, a to vzhledem k tomu, že MSM je velmi jemná sloučenina, která se snadno rozkládá vařením, pasterizací, zmrazení nebo ozáření. Dobrým řešením proto může být poskytnout sloučeninu tělu také ve formě doplňků stravy.

Výrobek má silné hygroskopické vlastnosti (silně absorbuje vlhkost). Tvorba hrudek nebo rovnoměrná (kompaktní) konzistence není známkou ztráty vlastností produktu. V tomto případě by měl být produkt znovu rozdrcen.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 300 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 10 g
Výživové hodnoty 10 g prášku 100 ml tekutiny
Energetická hodnota 22 kJ / 5 kcal 2 kJ / 0 kcal
Tuky 0 g 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 1,2 g 0,1 g
- z toho cukry 0 g 0 g
Bílkoviny 0,1 g 0 g
Sůl 0,01 g 0 g
Účinné látky 10 g prášku 100 ml tekutiny
Glukosamin sulfát 1000 mg 66,23 mg
- z toho glukosamin 590 mg 39,07 mg
Methylsulfonylmethan 500 mg 33,11 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 10 g (1 plná odměrka) rozpusťte v 1,5 l vody. Konzumujte po celý den. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 128 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Opti pack Osteo flex 30 sáčků

Move 360g mango & passionfruit

Artrox 120 kapslí

Osteo Anagenesis 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna