CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Beauty Fish Collagen mořský rybí kolagen 180g

0x
B
R
S
N
D
G
 
Kód zboží:85376011
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:940 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beauty Fish Collagen mořský rybí kolagen 180g

Kolagen je jedním z hlavních proteinů v těle a tvoří většinu tělesných tkání, svalů, kostí, kůže, vlasů, trávicího systému a šlach. Beauty collagen je komplex hydrolyzovaného rybího kolagenu, vitaminu C, biotinu a kyseliny hyaluronové. Nápoj podporuje pevnou pokožku 1, krásné vlasy 1 a zdravé klouby 2.

Rybí kolagen je z velké části tvořen kolagenem I. typu, který se nejhojněji nachází v naší pokožce a kloubech. Hydrolyzovaný kolagen je biologicky dostupnější, protože prochází procesem hydrolyzace, kdy jsou jednotlivé proteiny “rozbity” na menší kolagenové peptidy, které buňka snadno přijme. Rybí kolagen se rychleji vstřebává a dostává do krevního oběhu. Je považován za nejlepší zdroj kolagenu pro naši pokožku. Směs je obohacena o extrakt z bambusu, který je standardizovaný na 75% podíl křemíku. Nápoj je snadno rozmíchatelný a má výbornou příchuť piňa colady.

Hlavní rozdíl mezi mořským a hovězím kolagenem
Mezi hovězím a mořským kolagenem je několik rozdílů a bezpochyby oba mají své výhody. Mořský má blahodárný vliv na naši pleť, vlasy a nehty.1 Navíc je mořský kolagen lépe biologický dostupný a vstřebává se až 1,5 krát rychleji. Tím i jeho účinky jsou rychleji patrné.
Složení:
Složení:
Hydrolyzovaný rybí kolagen, vitamín C jako kyselina L-askorbová, biotin, extrakt z bambusu standardizovaný na 75% křemíku, hyaluron sodný, stévie, přírodní aroma. Produkt neobsahuje žádné balastní látky.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B7 - biotin500 mcg
Vitamín C500 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
Kyselina hyaluronová11 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Extrakt z bambusových výhonků 20 mg
Hydrolizovaný rybí kolagen5000 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 2 čajové lžičky kolagenu (cca 10 g) a rozmíchejte s vodou nebo džusem. Skladování: Při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte zdravý životní styl.

Měrná cena: 470 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl

Kollagen 30 sáčků

Cacao + Grass Fed Collagen 250g

Beef Gelatin Grass fed hovězí želatina 500g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna