CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vitakolagen beauty complex 137g

0x
 
Kód zboží:37076001
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:434 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitakolagen beauty complex 137g

VitaKolagen je doplněk stravy, navržený pro podporu zdraví vaší kůže, kloubů, vlasů a nehtů. Přípravek obsahuje v jedné dávce 5000 mg klinicky testovaného hydrolyzovaného rybího kolagenu, který je velmi dobře vstřebatelný a je zcela zbavený nežádoucích zápachů. Jedná se o 3 týdenní kůru, která je vhodná pro ty, kteří chtějí podpořit svou kůži, aby zůstala pružná a jasná, chtějí udržet své klouby a kosti silné, nebo chtějí zlepšit kvalitu i hydrataci vlasů, nehtů a pleti.

VitaKolagen je obohacený o další aktivní látky, jako je Acerola, kyselina hyaluronová nebo MSM. Acerola obsahuje potřebnou denní dávku přírodního vitaminu C, který hraje klíčovou roli v procesu tvorby kolagenu. Kyselina hyaluronová a MSM mohou společně s kolagenem působit synergicky a podporovat tak zdraví kůže a kloubů.

Přípravek je obohacen i o zinek, vitamin B5 a biotin, které mají vliv na kvalitu a růst vlasů a nehtů. Všechny aktivní látky se skvěle doplňují a zároveň stimulují produkci nového kolagenu, která se věkem zpomaluje.

Doplněk stravy je vhodný ke každodennímu užívání. Navíc má lahodnou jahodovo-malinovou příchuť bez zápachu rybiny.
Složení:
Obsah v 1 dávce HMOT. %DRHP
KOLAGEN 5000 mg *
MSM 710 mg *
ACEROLA 500 mg 106% vitaminu C
KYSELINA HYALURONOVÁ 140 mg *
KYSELINA PANTOTENOVÁ 4 mg 67
ZINEK 3 mg 20
BIOTIN 15 mcg 30
* Denní referenční hodnota přijmu ve 1 dávce není stanovena.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Kyselina pantothenová4 mg
Vitamín B7 - biotin15 mcg
Zinek3 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Acerola500 mg
Kolagen5000 mg
Kyselina hyaluronová140 mg
MSM – methylsulfonylmethan710 mg
Dávkování:
Jednou denně rozmíchat 6,5 gramů (čajová lžička) ve vodě (200 ml) a vypít. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedneného na levé straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve. Případný zákal není na závadu.

Měrná cena: 434 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kys. Hyaluronová + Rybí kolagen + C 100 kapsl

Kollagen 30 sáčků

Cacao + Grass Fed Collagen 250g

Beef Gelatin Grass fed hovězí želatina 500g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna