CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Horse Chestnut Balm 60ml Organic

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:66067127
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:412 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Horse Chestnut Balm 60ml Organic

BIO balzám obsahující extrakt ze semen Jírovce maďalu, extrakt z kořene lopuchu, extrakt z květů měsíčku lékařského, extrakt z rozmarýnu, levandulový olej, limonen a linalool, včelí vosk a bambucké máslo, které účinně podporují cévní a oběhový systém. Složky bylin navíc pomáhají s žilní soustavou a revmatismem.

BIO balzám obsahující extrakt ze semen Jírovce maďalu známého jako kaštan a čtyři další účinné extrakty. Jírovec maďal má vlastnosti související s revmatismem, neuralgií, oběhem, žílami a cévami. Jírovec je velký opadavý strom patřící do rodu Hippocastanaceae rostoucí po Evropě i Asii. Strom je původem z Balkánu, dorůstá až 36 m a má velká lesklá semena s mahagonovou barvou známá jako kaštan. Semena obvykle obsahují 3-6 % aescinu = směsi triterpenových saponinů, které mají vlastnosti související s oxidativním stresem v cévách a žílách.

Všechny balzámy Viridian jsou vyráběny a baleny na BIO farmě v Anglii. Všechny rostliny pocházejí z ruční setby na jaře a poté z ručního sběru během léta. Je dbáno na zachování celistvosti každé rostliny. Po šetrném sušení jsou rostliny namáčeny do oleje pro zachování jejich benefitů. Malé množství je pak smícháno s terapeutickými ingrediencemi a vznikají luxusní přírodní balzámy. Jsou kompletně ručně vyráběné a 100% z účinných přírodních složek, bez jakýchkoli syntetických aditiv.

Přednosti produktu:
- zaměřeno na žíly a cévy
- obsahuje pouze čistou směs bioaktivních látek s 0% balastních aditiv a pojiv
- bez palmového tuku
- žádné testování na zvířatech
- 100% ekologický obal.
Složení:
Olej ze slunečnicových semen (Helianthus annuus)*, včelí vosk (Cera flava)*, bambucké máslo (butyrospermum parkii)*, extrakt ze semen Jírovce maďalu (Aesculus hippocastanum)*, extrakt z kořene lopuchu (Arctium lappa)*, extrakt z květů měsíčku lékařského (Calendula officinalis)*, extrakt z rozmarýnu (Rosmarinus)*, levandulový olej (Lavandula angustifolia)*, limonen a linalool (přirozeně se vyskytují v esenciálních olejích)*. *kvalita BIO.
Dávkování:
Aplikujte na pokožku podle potřeby, vyhněte se popraskané kůži. Pouze k zevnímu použití.

Měrná cena: 412 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Lip Nurse 8ml (Balzám na rty)




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna