CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Kolagen acai 350 g

0x
 
Kód zboží:95076002
Výrobce:One Life
Dostupnost:skladem
 
Cena:972 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kolagen acai 350 g

Představujeme vám průlomový doplněk, který je základem pro podporu zdraví kůže, vlasů, nehtů, kloubů a kostí. Kolagen je přirozeně se vyskytující protein, který je nezbytný pro řadu klíčových funkcí v našem těle, od udržení mladistvého vzhledu až po podporu zdravého pohybového aparátu. S vysokou biologickou dostupností a přírodním složením je tento doplněk ideální volbou pro každého, kdo hledá zlepšení svého fyzického zdraví a celkové pohody.

Doplněk stravy se sladidlem, vitamíny, minerály a kolagenem.
Složení:
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1576 kJ/373 kcal
Tuky: 5,93 g, - z toho nasycené mastné kyseliny 1,43 g
Sacharidy: 3,97 g, - z toho cukry 0,25 g
Vláknina: 4,32 g
Bílkoviny: 73,85 g
Sůl: 2,61 g

Hydrolyzovaný rybí kolagen, acai extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, acerola extrakt (25% vitaminu C), sladidlo: steviol glykosidy, methylsulfonylmethan (MSM), kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný), selen (Lalmin® Se2000 – (zdroj inaktivní kvasnice), vitamin B3 (Niacin), bisglycinát zinečnatý, vitamin B6 (Pyridoxin), vitamin B2 (Riboflavin), vitamin B9 (kyselina listová), vitamin B7 (Biotin).

Dávkování:
Smíchejte 1-2 dávky v 300ml vody, kdykoli během dne Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Doplněk stravy se sladidlem, vitamíny, minerály a kolagenem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Měrná cena: 243 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Coffee + Grass Fed Collagen 250g

MaxiVita kolagen forte + 60 kapslí

Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 30 x 5g box

Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna