CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Narvi Basic šipkový terč

0x
 
Kód zboží:107050012
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:261 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Narvi Basic šipkový terč

Tréninkový terč na šipky Spokey NARVI BASIC:
- je velmi univerzální - lze jej zavěsit na zeď nebo postavit na stojan
- balení obsahuje 3 šipky a náhradní vyměnitelné hroty
- je ideální pro hru doma, v kanceláří nebo v klubu

Máte společenského ducha? Anebo ceníte si fyzické aktivity i při příležitostných setkáních s přáteli? Pak jsou šipky pro Vás jako stvořené. Šipky jsou skvělou formou zábavy pro všechny bez rozdílu věku. Šipky dokážou udělat i z nudného sekání skvělou zábavu plnou soutěžení a dobré energie. S myšlenkou o takových chvílích byl vytvořen tréninkový terč Spokey NARVI BASIC. Je to záruka vynikající kvality, a ještě lepší zábavy.

Zavěste nebo postavte terč a začněte své dobrodružství se šipkami
Tréninkový terč na šipky Spokey NARVI BASIC je vyroben z odolných materiálů. Je velmi univerzální - lze jej zavěsit na zeď nebo postavit na stojan. Balení kromě terče obsahuje ještě 3 šipky s plastovými hroty a náhradní vyměnitelné hroty.

Jak hrát šipky?
Šipky s terčem Spokey NRVI BASIC můžete hrát sami nebo ve větší skupině. Terč je vhodný jak pro hru doma, tak i v kanceláří nebo v klubu. Tréninkový terč Spokey NARVI BASIC stačí namontovat ve výšce 1,7 - 2 m a…začít házet! Vzdálenost hráče od terče by měla být víc než 2 metry. Nejlepší je určit místo házení tak, aby všichni hráči měli stejné podmínky. Každý hráč má ve svém tahu 3 hody šipkami, jejichž výsledek si hráči musí počítat sami. Hráč, který jako první dosáhne určeného počtu bodů (nejčastěji 301 nebo 501), vyhrává.

Parametry:
materiál: PP
terč na šipky s plastovými hroty
terč lze pověsit nebo postavit na stojan
3 šipky s náhradními plastovými hroty
certifikát CE



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Narvi PRO šipkový terč

Narvi hroty k šipkám černé 6ks

Narvi Lite šipkový terč




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna