CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Narvi PRO šipkový terč

0x
 
Kód zboží:107050009
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 301 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Narvi šipkový terč NEW

Narvi šipkový terč - Elektronický terč Narvi až pro 16 hráčů.

Házení šipek je velmi oblíbenou zábavou, kterou si lze zpestřit chvilky v hospodě, ale mnohým lidem to nestačí a pořizují si elektronický terč domů. Také si chcete zahrát šipky, kdykoliv na ně budete mít náladu?. Elektronický terč SPOKEY Narvi Vám to umožní.

Elektronický terč Narvi je kvalitním terčem určený pro 1 - 16 hráčů. Zahrajete si na něm 27 her s možností kombinací až 243. Elektronický terč má zapojení do sítě (adaptér je v kompletu), nebo ho můžete napájet 3 AA bateriemi. Terč se vypíná automaticky.

Elektronický terč má ve své výbavě mnoho vychytávek, díky kterým si ho oblíbíte. Je vybavený čtyřmi LED displeji a průměr hrací plochy je takřka 35 cm. Má certifikát CE a RoHS a v balení dostanete rovněž šest šipek s náhradními koncovkami.

Zaujal i Vás elektronický terč?. Výhoda tohoto či jakéhokoliv jiného kvalitního terče je v tom, že si můžete zahrát kdykoliv. Můžete zahánět nudu či trénovat na turnaje v šipkách, které jsou oblíbené. Díky elektronickému terči také nebude váznout zábavu, pozvete-li si domů hosty. Bude-li se návštěva nudit, zaházíte si šipkami, a to zábavu spolehlivě rozproudí.

- Počet hráčů: 1-16
- Počet her: 27 (243 kombinaci)
- 6 šipek s náhradními koncovkami
- 6 úchytu na šipky
- 4 LED display
- Průměr hrací plochy: 34,5 cm
- Zapojení do sítě (adaptér v kompletu) nebo 4 x AA baterie (nejsou v soupravě)
- Certifikát CE a ROHS



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Narvi Lite šipkový terč

Narvi Basic šipkový terč

Narvi hroty k šipkám černé 6ks




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna