CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Samonafukovací karimatka NC4349 tmavě zelená

0x
 
Kód zboží:1505003
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:607 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Samonafukovací karimatka NC4349 tmavě zelená

Samonafukovací karimatka zajistí kvalitní spánek během kempování a dovolených pod stanem. Podložka je ale vhodná i k vodě a všude tam, kde si chcete příjemně poležet.

Samonafouknutí zajišťuje vnitřní, pěnový materiál s otevřenými póry. Po povolení ventilu do sebe nasává vzduch a dostává se tak do původního stavu. Závěrem je ještě potřeba podložku dofouknout na požadovanou tvrdost. Skládání se provádí otevřením ventilu a srolováním od opačné strany, než je ventil. Karimatku poté zajistíme řemínky s přezkami a vložíme do dodávaného vaku.

Na model NC4349 byl použit velice odolný polyester 75D potažený vrstvou PVC, tato kombinace zajišťuje vysokou odolnost a karimatka se dá položit i na nerovný povrch. Lemy karimatky jsou opatřeny druky, které umožňují spojit více matrací do jedné, veliké plochy, toto se hodí například k vyplnění podlahy ve stanu. Polštářek není odnímatelný a oproti karimatce není vyplněn pěnou a je potřeba ho celý nafouknout. Součástí balení je také opravná sada, která se hodí v případě poškození.
Složení:
Materiál: polyester 75D, PVC, PU pěna
Rozměry: délka: 193 cm, šířka: 58 cm, výška: 3 cm
Rozměry po sbalení: délka: 62 cm, průměr: 15 cm
Integrovaný polštářek: Ano
Opravná sada: Ano
Hmotnost: 1200 g.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Hamaka NC9092 zelená

DEW Sportovní, cyklistický a běžecký batoh 15 l

PICNIC ZIGZAG Pikniková deka s popruhem 180 x 200 cm

PICNIC APRICOTE Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna