CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tritanová láhev na pití NCD04 950 ml modrá

0x
 
Kód zboží:1502045
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:300 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tritanová láhev na pití NCD04 950 ml modrá

Tritanová láhev byla navržena tak, aby nás provázela celým dnem. Má odklápěcí víčko, které dobře těsní a voda tak zůstane uvnitř lahve. Součástí láhve je vyjímatelné, infuzní sítko, do kterého lze vložit například ovoce, nebo lístky máty a kousky citronu. Praktické poutko na zápěstí a očko, které je součástí víčka, rozšiřují možnosti přenášení láhve.

Tritan je velmi odolný a lehký materiál, neobsahuje BPA a do nápoje neuvolňuje žádné látky ani pachuť, běžně se používá v potravinářském průmyslu a také se z něj vyrábí produkty pro kojence.

Láhev se velmi snadno udržuje, lze ji používat i na horké nápoje a mýt v myčce nádobí. Na rozdíl od plastu si tritan zachovává své vlastnosti a estetiku po dlouhou dobu. Tritanovou láhev lze naplnit horkou tekutinou bez obav z poškození. Tritanové láhve jsou také odolné vůči mínusovým teplotám. Dokonce ani zmrazení vody v láhvi ji nepoškodí, jako je tomu v případě plastu.
Složení:
Materiál: tritan, PP
Rozměry: průměr: 8 cm, výška: 29 cm
Objem: 950 ml
Stupnice, poutko, infuzní sítko
Hmotnost: 220 g.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Hamaka NC9092 zelená

DEW Sportovní, cyklistický a běžecký batoh 15 l

PICNIC ZIGZAG Pikniková deka s popruhem 180 x 200 cm

PICNIC APRICOTE Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna