CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



PICNIC NAVY Akrylová pikniková deka 150 x 195 cm

0x
 
Kód zboží:107040208
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:419 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:








Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

PICNIC NAVY Akrylová pikniková deka 150 x 195 cm

Pikniková deka Spokey PICNIC NAVY:

- má třívrstvou strukturu (akrylová látka, 2 mm PVC pěna, vodotěsná fólie), která zajišťuje její odolnost a zvyšuje komfort používání
- po složení se deka promění v malý praktický obdélník o rozměrech: 40 x 23 x 9 cm zapínaný na suchý zip, který usnadňuje přepravu a skladování deky
- má dlouhý, nastavitelný ramenní popruh pro snadné přenášení
- díky spodní vodotěsné vrstvě, jenž vytváří bariéru proti vodě, můžete deku rozložit i na mokrém povrchu
- díky speciální struktuře se snadno čistí od písku a jiných nečistot

Díky použité třívrstvé struktuře: akrylová látka (120 g/m2), 2 mm PE pěna a PEVA fólie, deka dokonale izoluje od nerovného a tvrdého povrchu. A co víc, spodní hliníková vrstva deky je voděodolná, tvoří bariéru proti vlhkosti a díky její speciální struktuře se na ní nelepí zrníčka písku a jiné nečistoty. Horní vrstva piknikové deky PICNIC NAVY je vyrobená z akrylové látky vyztužené 2 mm PE pěnou, díky čemuž je deka měkká a velmi příjemná na dotek.

Piknik s vášní!

S piknikovou dekou Spokey PICNIC NAVY vaše víkendové výlety, letní pikniky či prázdninové opalování u moře vyskočí na ještě vyšší úroveň. Skvělé se hodí na písečné pláže nebo do trávy. Velký rozměr deky (150 x 195 cm) umožňuje pohodlný odpočinek i více osobám. To ale není vše! Deka PICNIC NAVY je velmi lehká (váži pouze 770 g) a po složení se přemění v malý praktický obdélník (o rozměrech: 40 x 23 x 9 cm), který můžete mít vždy s sebou. Navíc je deka vybavena dlouhým, odnímatelným a regulovaným popruhem, který vám umožní pohodlné přenášení deky na rameni.

Voděodolná, mnohem snadněji čistitelná pikniková deka

Pokud hledáte osvědčené řešení pro pohodlný odpočinek na pláži nebo na trávě, pak je pro vás skvělou volbou pikniková deka Spokey PICNIC NAVY! Pro ty, kteří si cení každé chvilky odpočinku a starají se o to, aby byla co nejpohodlnější, bude model PICNIC NAVY tou nejlepší volbou. Díky použitým materiálům se na deku nelepí zrnka písku či jiné nečistoty. Spodní strana deky je chráněná PEVA fólií, která dokonale chrání před vlhkostí, díky čemuž si můžete deku rozložit i na mokré trávě. Horní vrstva piknikové deky PICNIC NAVY je vyrobená z akrylové tkaniny a vyztužená PE pěnou, díky čemuž je deka měkká, velmi příjemná na dotek a mnohem snadněji se čistí.

Parametry:
materiál: akrylová látka (120 g/m2)
spodní vrstva: 2 mm PE pěna, fólie PEVA
vodotěsná spodní vrstva
snadno se čistí i z písku, díky použité akrylové textilii
rozměr: 150 x 195 cm
rozměr po složení: 40 x 23 x 9 cm
váha: 770 g
praktický nastavitelný černý popruh
deku je možné prát v pračce při teplotě 30°C - nečistit chemicky







V této kategorii výrobků také nabízíme:


Crossmintonové míčky s LED NBL6595 5ks

PICNIC DOTS Pikniková deka kulatá, průměr 140 cm

Sada hliníkových karabin NC1700 6 kusů

BUDDY 35 Batoh turistický 35 l




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna