CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE

Ostatní » 


Dárková kazeta čajová zimní pohoda

0x
Z
I
R
 
Kód zboží:40099081
Výrobce:Sonnentor - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:397 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Dárková kazeta čajová zimní pohoda

Čaj štěstí bio - bylinná směs s meduňkou, osvěžující mátou, slézem a slunečně zbarveným měsíčkem je uvolňující, posilující, a třeba vám přinese štěstí.

Zimní noc bio - skořice a hřebíček v kombinaci s jablky, šípky a mandarinkovým i pomerančovým éterickým olejem dělá z tohoto čaje nepostradatelného společníka v době chladných zimních dní.

Pěkné odpoledne - nechte stres všedního dne za vámi a hýčkejte si duši i srdce. Dejte si šálek výborné bylinné směsi, ve které ucítíte především citronové a květinové tóny.

Koření do svařeného červeného vína bio - zpestřete si svařené víno naším kořením. Provoní celý dům a skvěle zjemní šálek vánočního punče.
Složení:
Čaj štěstí bio (bylinný čaj) - meduňka bio, máta okrouhlolistá bio, máta peprná bio, sléz nať bio, chrpa bio, měsíček bio, sedmikráska bio.

Zimní noc bio (aromatizovaný ovocný čaj) - šípek bio, ibišek bio, pomerančová kůra bio, skořice Cejlon bio, hřebíček bio, jablka bio, éterický olej bio (pomeranč bio, mandarinka bio, hřebíček bio, skořice bio, levandule bio).

Pěkné odpoledne bio (bylinný čaj) - citronová tráva bio, ostružina list bio, meduňka bio, lípa květ bio, chrpa květ bio, měsíček květ bio, růže okvětí bio.

Koření do svařeného červeného vína bio - šípek oplodí bio, ibišek bio, hřebíček bio, pomerančová kůra bio, skořice Cejlon bio, jablka kousky bio, pomeranč extra éterický olej bio.
Dávkování:
Návod k přípravě bylinného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelijte vroucí vodou a nechte 5-10 min. louhovat. Návod k přípravě zeleného a bílého čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelijte horkou vodou (70-80 °C) a nechte 2-3 min. louhovat. Návod k přípravě ovocného čaje: čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelijte vroucí vodou a nechte 10 min. louhovat.



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Polštářek pro kloub a bříško palce s návlekem

Zázvor citron BIO 32,4 g čaj porcovaný dvoukomorový

Dobré ráno BIO 27 g čaj porcovaný dvoukomorový

Dobrá nálada pro dědečka BIO 45 g čaj porcovaný dvoukomorový




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna