CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vegan protein 500g

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:33027101
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:343 Kč vč. DPH
 
natural




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan protein 500g

VEGAN PROTEIN
Rostlinný zdroj bílkovin s plným spektrem esenciálních aminokyselin. Bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty a k udržení normálního stavu kostí.

VEGAN PROTEIN
Náš protein, který je určen nejen pro příznivce stravy na rostlinné bázi, se vyznačuje plným spektrem esenciálních aminokyselin. Aminokyseliny jsou stavební kameny všech bílkovin, proto jsou pro lidské tělo nezbytně důležité, a to z mnoha důvodů. Bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty a k udržení normálního stavu kostí. Jsou tak důležité nejen pro sportovce, kteří nabírají svalovou hmotu, ale také pro ty, kteří chtějí hubnout zdravě a bez tzv. jo-jo efektu. Ve veganské stravě, která postrádá živočišné produkty, je esenciálních aminokyselin nedostatek a právě z toho důvodu je důležité tyto stavební prvky doplňovat v podobě proteinového doplňku výživy.

Rychlá příprava
Skvělá chuť
Rostlinný zdroj bílkovin
Kompletní spektrum esenciálních aminokyselin
TIP: Pokud nepatříte mezi vegany a vegetariány, a chcete vašemu tělu dodat komplexní a kvalitní bílkoviny, doporučujeme jako zdroj proteinu užívat spolu s VEGAN PROTEIN také náš 100% WHEY 80.
Složení:
Hrachový protein, odtučněné (alkalizované) kakao holandského typu, rýžová náhrada mléka, slunečnicový protein, slunečnicový lecitin, zahušťovadlo karboxymethyl celulóza, aroma čokoláda a karamel, sladidlo sukraloza a steviol glykosidy.

Upozornění: Doplněk stravy se sladidly. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Výživové údaje ve 100 g v dávce (25 g)
Energetická hodnota (kJ) 1581 395
Energetická hodnota (kcal) 376 94
Tuky 8,5 g 2,1 g
- z toho nasycené mast. kyseliny 2,5 g 0,6 g
Sacharidy 10,7 g 2,7 g
- z toho cukry 2,8 g 0,7 g
Vláknina 8,4 g 2,1 g
Bílkoviny 59,9 g 14,9 g
Sůl 0,1 g 0,02 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1633 kJ
Sacharidy - uhlohydráty15.9 g
Sůl0.1 g
Tuky7.4 g
Vláknina3.6 g
Z toho cukry4.2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.6 g
Bílkoviny - proteiny62.3 g
Energetická hodnota387 kCal
Dávkování:
Jednu odměrku (25 g) rozmíchejte (nejlépe v šejkru) ve 200-250ml vody nebo oblíbeného nápoje. Užívejte dle vlastních potřeb.

Měrná cena: 69 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Low sugar protein puding 400g

Protein pasta tagliatelle 200 g proteinové těstoviny




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna