CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vege protein blend 700g čokoláda

0x
D
N
I
Z
B
S
R
 
Kód zboží:45024006
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:291 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan protein blend 700g natural

OstroVit Vegan Protein Blend je vysoce kvalitní směs rostlinných proteinů, která obsahuje téměř 80 % bílkovin. Jedná se o doplněk stravy určený pro vegetariány a vegany. Přípravek je cenným doplňkem každodenní stravy a podporou u fyzicky aktivních lidí, kteří se vyznačují zvýšenou poptávkou po makroživinách.

Vysoký obsah rostlinných bílkovin - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 23 g bílkovin.
Zdroj BCAA aminokyselin - porce produktu obsahuje 3,9 g větvených aminokyselin.
Bohatost EAA - porce produktu dodává tělu 10 g esenciálních aminokyselin.
Vhodné pro vegetariány a vegany - doplněk stravy neobsahuje složky živočišného původu, takže skvěle funguje mezi lidmi dodržujícími dietní omezení.
Bez přidaného cukru a aspartamu - živina obsahuje nízkoenergetická sladidla, jako je sukralóza a acesulfam K, což přispívá ke snížení obsahu kalorií ve výrobku a ve stravě.
1 porce = 2 odměrky.
Výkon - balení přípravku o kapacitě 700 g obsahuje 23 porcí živin.
Lahodné chuťové varianty – čokoláda rozplývající se v ústech nebo sladká jahoda – každý si najde produkt, který vyhovuje jeho chuťovým preferencím.
OstroVit Vegan Protein Blend - hodnotná směs rostlinných proteinů
Protein je makroživina, která tvoří základní strukturu živých organismů. Je to vysokomolekulární chemická sloučenina tvořená aminokyselinovými zbytky, které jsou spojeny peptidovými vazbami. Mezi bílkovinami lze rozlišit plnohodnotné a neprospěšné bílkoviny. Plnohodnotné proteiny obsahují všechny potřebné exogenní aminokyseliny (EAA), tzn. E. ty, které si tělo neumí samo syntetizovat, proto je musí tělu dodávat zvenčí, spolu s každodenní stravou nebo ve formě doplňků. EAA zahrnuje sloučeniny jako tryptofan, threonin nebo methionin. Mezi exogenní aminokyseliny lze rozlišit také větvené aminokyseliny (BCAA), látky, jejichž metabolismus probíhá přímo ve svalech, což zvyšuje jejich atraktivitu zejména u sportovců a fyzicky aktivních lidí. Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem zahrnují sloučeniny, jako je isoleucin, leucin a valin. Nekompletní proteiny jsou však struktury, které neobsahují všechny exogenní aminokyseliny, a proto je důležité produkty kombinovat, abychom tělu dodali všechny cenné sloučeniny.

OstroVit Vegan Protein Blend je doplněk stravy, který obsahuje hrachový proteinový izolát, sójový proteinový izolát a dýňový protein, tedy proteiny rostlinného původu, které se vyznačují bohatým aminokyselinovým profilem, jsou bezlepkové a navíc se výborně rozpouštějí. Přípravek je tedy koncentrovaným zdrojem plnohodnotných bílkovin, který bude fungovat nejen u lidí využívajících rostlinnou stravu, ale také u spotřebitelů hledajících zajímavou alternativu bohatou na bílkoviny.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Vegan Protein Blend:
Protein obsažený v přípravku přispívá k růstu svalové hmoty a také napomáhá k udržení svalové hmoty. A co víc, makronutrient podporuje udržení zdravých kostí.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 700 g
Počet porcí na nádobu: 23
Velikost porce: 30 g
Nutriční hodnoty na 100 g na porci
Energie 1635 kJ/388 kcal 491 kJ/116 kcal
Tuk 6,5 g 2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 2,0 g 0,6 g
Sacharidy 1,8 g 0,5 g
- z toho cukry 0,3 g 0,1 g
Vláknina 7,4 g 2,2 g
Bílkoviny 77 g 23 g
Sůl 2,23 g 0,67 g
Hrachový proteinový izolát 51,9g 15,6g
Sojový proteinový izolát 31 g 9,3 g
Dýňový protein 6,5 g 2 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1635 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1.8 g
Sůl2.23 g
Tuky6.5 g
Vláknina7.4 g
Z toho cukry0.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny2.0 g
Bílkoviny - proteiny77 g
Energetická hodnota388 kCal
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 30 g (2 odměrky) rozpusťte ve 250-300 ml vody nebo rostlinného nápoje. Užívejte 1 dávku denně po tréninku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 42 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pea protein isolate 480 g

Soy Protein 500g

Rice Pro 83 protein 1000 g

Vegan protein 1000g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna