CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



VEGAN protein 500 g neutral

0x
D
N
I
Z
B
S
R
 
Kód zboží:91022111
Výrobce:Vegifeel
Dostupnost:skladem
 
Cena:559 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

VEGAN protein 500 g neutral

4 složky rostlinné bílkoviny bez sóji zaručeně bez živočišných složek 70 % - 75 % obsah bílkovin přírodní chuť žádný geneticky modifikovaný organismus bez lepku, cukru a aspartamu VegiFEEL Vegan Protein přesvědčil svou přirozeností. Nejlepší hrášek, rýže, sazenice rohovníku a konopí

4složkový rostlinný protein bez sóji
zaručeně bez živočišných přísad
70% - 75% obsah bílkovin
přírodní chuť
žádný geneticky modifikovaný organismus
bez lepku, cukru a aspartamu


VegiFEEL Vegan Protein přesvědčil svou přirozeností. Jako zdroj bílkovin se používá nejlepší hrášek, rýže, sazenice rohovníku a konopný protein. Celkově VegiFEEL Vegan Protein obsahuje čtyři různé čisté zdroje rostlinných bílkovin, které jsou dokonale sladěny.

Zdravé a výkonné tělo závisí na dostatečném přísunu bílkovin. Protein je důležitý, protože svaly se skládají hlavně z něj. Protein přispívá k rozvoji a udržení svalů a udržení normálního stavu kostí.
Ve směsi s vodou nebo náhražkou mléka (VegiFEEL doporučuje: ovesný nápoj) lze svačinku připravit během několika minut. Tento proteinový koktejl dodal tělu vysoce kvalitní bílkoviny. VegiFEEL Vegan Protein je také vhodný jako dobrý zdroj bílkovin po tréninku.
S obsahem bílkovin až 75 % (příchuť: neutrální) a lehkým nádechem vanilky nebo s vysoce kvalitním kakaem přesvědčil VegiFEEL Vegan Protein svou chutí. Spolu s bylinným sladidlem Stévie a přírodními aromaty a pečlivým výrobním procesem vzniká chutný proteinový prášek - bez živočišných složek a geneticky modifikovaného organismu.
Složení:
Složení - neutrální:
Hrachový proteinový izolát (70 %), rýžový proteinový koncentrát (15 %), karobový protein (7,2 %), konopný proteinový prášek (5 %), přírodní aroma, mořská sůl, sladidlo (glykosidy steviolu), uvolňovací látka (oxid křemičitý) .

Nutriční tabulka - Neutrální
Nutriční hodnota pro 100 g na porci *
Energie 1664 kJ (394 kcal) 499 kJ (118 kcal)
Tuk 7,6 g 2,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g 0,4 g
Sacharidy 3,7 g 1,1 g
- z toho cukry 0,5 g 0,1 g
Bílkoviny 75,0 g 22,5 g
Sůl 4,5 g 1,4 g

* 30 g s 300 ml vody
Průměrná energetická hodnota na 100 ml přípravku (k pití) s vodou: 139 kJ (32,7 kcal).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1664 kJ
Sacharidy - uhlohydráty3.7 g
Sůl4.5 g
Tuky7.6 g
Z toho cukry0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.3 g
Bílkoviny - proteiny75 g
Energetická hodnota394 kCal
Dávkování:
Na jednu porci smíchejte 30 g VegiFEEL Vegan Protein s 300 ml vody. Náš tip: tento proteinový koktejl chutná jedinečně s ovesnými nápoji. V Německu vyráběný VegiFEEL Vegan Protein je bez konzervačních látek, umělých aromat a alergenů. VegiFEEL záměrně vynechán sojový protein, protože se v mnoha oblastech používá jako náhražka a stále více lidí na sóju reaguje alergicky. Se stévií (glykosidy steviolu) sází VegiFEEL na přirozenou sladkost a zůstává věrný své filozofii. Tento produkt není určen pouze pro vegany a vegetariány; VegiFEEL Vegan Protein si mohou užít i lidé s potravinovými alergiemi. Tento produkt je mimo jiné bez laktózy a lepku. Důležité poznámky: Pestrá, vyvážená výživa a zdravý životní styl jsou důležité pro zdraví. Výrobek uchovávejte uzavřený na suchém místě, chráněn před světlem a při pokojové teplotě (15 °C - 25 °C). Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. VegiFEEL Vegan Protein, Proteinový koncentrát pro přípravu ochuceného studeného nápoje. Se sladidlem.

Měrná cena: 112 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Diet Plant 1000 g

Vegan 80 2000 g

VEGAN protein 460 g

Vegan 80 1000 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna