CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



CFM Long Effective Protein 1000 g

0x
B
S
R
D
N
 
Kód zboží:01023005
Výrobce:Aminostar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:736 Kč vč. DPH
 
čokoláda
vanilka

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


CFM Long Effective Protein 2000 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

CFM Long Effective Proteins 1000 g

Aminostar CFM Long Effective Proteins s postupným vstřebáváním a jedinečnou směsí minerálů podpoří nárůst svalové hmoty během odpočinku a spánku.

Aminostar CFM Long Effective Proteins obsahuje:
- CFM syrovátkový isolát, zdroj proteinů, podporujících růst svalové hmoty
- vysoký podíl rychle vstřebatelných syrovátkových proteinových izolátů a pomaleji se uvolňujícího kaseinátového proteinu
- volné aminokyseliny
- ZMA®, obsahující vitamín B6, hořčík a zinek. Vitamín B6 přispívá k normální látkové přeměně bílkovin. Zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a hořčík ke správnému fungování svalů.
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát (CFM) (z mléka), kaseinát vápenatý (z mléka), vaječný albumin, kakaový prášek (u příchutě čokoláda), L-glutamin, směs volných aminokyselin SRH Aminostar® (L-arginin HCl, L-glycin HCl, L-lysin HCl, L-ornitin HCl, L-leucin), zahušťovadlo: xanthan, aroma, ZMA® (aspartát a monomethionin zinečnatý, citran a oxid hořečnatý, pyridoxin HCl (vit.B6)), citronan hořečnatý, dihydrogenfosforečnan draselný, chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Může obsahovat stopy sóji a korýšů.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1591 kJ
Sacharidy - uhlohydráty2.5 g
Tuky1 g
Z toho kaseináty23.5 g
Z toho syrovátkové proteinové isoláty47.5 g
Z toho vaječný protein4.5 g
Z toho volné aminokyseliny14.5 g
Bílkoviny - proteiny90 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin2 mg
Zinek5.6 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Arginin3000 mg
L-Glutamin5000 mg
L-Glycin2000 mg
L-Lysin2000 mg
L-Ornithin1500 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Dávkování:
2 – 3x denně před odpočinkem nebo před spaním v množství 50 g (2 odměrky) zředěném v 200 ml čisté vody nebo nízkotučného mléka. Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.

Měrná cena: 736 Kč vč. DPH / 1kg



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna