CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Micellar Casein 1800 g + vitamin D3 100 kapslí

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:58023003
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 478 Kč vč. DPH
 
- výrobek 1: 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Micellar Casein 1000 g
Micellar Casein 2000 g
Micellar Casein 1800 g
Micellar Casein 909 g
Micellar Casein 909 g + vitamin D3 100 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Micellar Casein 909 g

Micellar Casein

Nabízí kvalitní systém s postupným uvolňováním aminokyselin a to díky formě micel ve které je zpracován. Reflex Micellar Kasein je vyroben ultrafiltrací mléčné bílkoviny – tento proces odstraňuje mléčný cukr laktózu a tuk. Výsledná surovina obsahuje okolo 85% bílkovin!

Složení:
proteinový koncentrát 96% (z toho 80% micelární kasein, 20% nativní syrovátkový protein), aroma, kakaový prášek, zahušťovadlo karboxymethyl celulóza, sladidlo acesulfam-K, chlorid draselný, sladidlo sukralóza, Bacillus Coagulans (komplex Lactospore®).

Micelární kasein od Reflex Nutrition je instantní protein s postupným uvolňováním aminokyselin ve formě micel, který se vyrábí z čerstvého, odstředěného mléka. Nezaměňujte prosím tento micelární produkt s nekvalitními kaseináty, které jsou vyráběny ze znehodnocených bílkovin. Bílkovina v micelárním kaseinu je plnohodnotná a obsahuje v průměru 80% micelárního kaseinu a 20% syrovátkového proteinu.




Garance společnosti Reflex Nutrition

• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1484 kJ
Polynenasycené (tuky)0.04 g
Sacharidy - uhlohydráty7.8 g
Tuky1.1 g
Vláknina1.5 g
Z toho cukry2.6 g
Bílkoviny - proteiny76 g
Energetická hodnota350 kCal
Mononenasycené (tuky)0.3 g
Z toho nenasycené mastné kyseliny0.7 g
Dávkování:
Smíchejte 33 g (3 vrchovaté 25 ml odměrky) v 400 ml vody nebo odstředěného mléka v šejkru nebo mixéru. Berte 1 porci před spaním. Můžete vzít porci také před delším časovým úsekem (více než 3 hodiny), kdy nebudete jíst. Potravina pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.

Vitamin D3 100 kapslí

Současná legislativní opatření EU nám neumožňují popisovat další výhody tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve. Internetové stránky a odborná literatura však ještě stále nabízejí dostatek dostupných, objektivních informací.

Vysoká kvalita, původ a čistotu použitých složek + minimum balastních aditiv.

Hlavní filozofií všech produktů Reflex Nutrition je maximální kvalita a čistota použitých surovin s minimem balastních aditiv. Proto je také použita výhradně forma kapslí. Značka Reflex Nutrition nevyužívá formu levnějších tablet z důvodu vysokého obsahu balastních „pojiv a lepidel“, která mohou ve vysokém počtu případů tvořit až 50% tablety.

Balení: 100 kapslí
Složení:
Složení ve 2 veg. kapslích: (rostlinná celulóza, voda) plnidlo maltodextrin, plnidlo mikrokrystalická celulóza, cholekalciferol (vitamin D3), protispékavá látka stearan hořečnatý, protispékavá látka oxid křemičitý, protispékavá látka křemičitan vápenatý.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota8400 kJ
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín D30.05 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem. Zapijte dostatečně vodou.

Měrná cena: 82 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna