Sukralóza je svojí chutí a strukturou velice podobná klasickému cukru.
Sukralóza disponuje zejména nízkou energetickou hodnotou a má široké využití v kuchyni k doslazení pokrmů.
Je 500–600x sladší než sacharóza, zhruba dvakrát sladší než sacharin a čtyřikrát sladší než aspartam. Používá při výrobě cukrovinek, snídaňových tyčinek a nealkoholických nápojů.
Patří k tepelně nejstabilnějším náhradním sladidlům, které jsou v současné době k dispozici. Je k dostání v sypké i tabletové formě, jako perfektní náhrada klasicého cukru.
levně
BLUELAB 100% WHEY PREMIUM PROTEIN je ultra prémiová formulace bílkovinné směsi složené z nejkvalitnějšího syrovátkového proteinového koncentrátu, hydrolyzátu a isolátu
Hydro Isolate 90 je zcela unikátní předtrávený 90% proteinový izolát bez cukru a bez tuku. Žádná zahušťovadla, žádná barviva!
Super Hydro 80 DH32 je enzymaticky štěpený hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s nejvyšším možným stupněm hydrolýzy DH32 (obsahuje 80,5 % aminokyselin).
levně
Dvousložkový vysoce kvalitní proteinový přípravek s obsahem syrovátkového proteinu a kaseinu.