CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



WHEYlicious protein 3000 g delicious whey

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:45021021
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 599 Kč vč. DPH
 
čoko banán
jahoda se sušenkou
krémová broskev




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

WHEYlicious protein 3000 g delicious whey

OstroVit WHEYlicious je vysoce kvalitní proteinový doplněk, jehož obsah bílkovin dosahuje téměř 70 %. Jedinečné složení kombinující koncentrát syrovátkové bílkoviny (WPC) a sušené podmáslí zajišťuje lepší chuť a hladší texturu hotového nápoje. Sportujete a hledáte přípravek, který rychle a příjemně doplní hladinu bílkovin ve vašem jídelníčku? Vyberte si proteinový doplněk OstroVit WHEYlicious ve své oblíbené příchuti!

Co je OstroVit WHEYlicious?
OstroVit WHEYlicious je proteinový doplněk ve formě prášku, který můžete rychle rozpustit ve vodě nebo nízkotučném mléce. Díky vysokému obsahu bílkovin bude produkt perfektně fungovat jak pro sportovce, kteří hledají plnohodnotný zdroj bílkovin, tak pro všechny ostatní lidi na vysokoproteinové dietě.

Inovativní kombinace syrovátkového proteinového koncentrátu a podmáslí podstatně zlepšuje rozpustnost produktu a dodává mu jedinečnou a jemnou chuť. OstroVit WHEYlicious bude dobrou volbou, když:

chcete po tréninku zrychlit metabolismus
chcete rychlejší regeneraci po cvičení
hledáte další zdroj bílkovin ve vaší stravě
chybí vám nápady na rychlé a zdravé svačiny
přejídáte se sladkostmi
Vlastnosti:
Doplněk stravy OstroVit WHEYlicious 700 g je bohatým zdrojem vysoce vstřebatelné bílkoviny, která slouží jako základní materiál pro vaše tkáně, svaly a vnitřní orgány. Vhodná úroveň je mimořádně důležitá u fyzicky aktivních osob, bez ohledu na účel jejich cvičení. Nedostatek bílkovin může vést k mikropoškození během tréninku a také k opožděné regeneraci. Podporuje také únavu a způsobuje, že vaše tělo je více vystaveno zraněním.

Nejdůležitější vlastnosti doplňku:

PERFEKTNÍ PRO SPORTOVCE - OstroVit WHEYlicious proteinový doplněk je zajímavou nabídkou pro osoby, které vedou aktivní životní styl. Bude dobře fungovat jak v případě, že chcete budovat svalovou hmotu, tak i když ji snížíte.
VYLEPŠENÉ SLOŽENÍ - OstroVit protein neobsahuje konzervační látky a další zbytečná plniva. Díky unikátní kombinaci proteinového koncentrátu a podmáslí mají proteinové nápoje lepší chuť a snadnější přípravu. Jedno balení stačí k vytvoření 23 proteinových koktejlůbiałkowe.
VYSOKÝ OBSAH PROTEINŮ - Syrovátkový proteinový koncentrát, označovaný také jako WPC, je známý vysokým obsahem bílkovin, tedy až 70%. Užíváním doplňku po tréninku snadno podpoříte svalovou obnovu a omezíte únavu.
MNOHO PŘÍCHUTÍ - WHEYlicious je k dispozici v několika variantách příchutí, díky kterým si snadno vyberete produkt, který splní všechna vaše očekávání. Můžete si vybrat přírodní verzi, která je velmi univerzální, nebo některou z našich speciálních chuťových variant.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1584 kJ
Sacharidy - uhlohydráty10 g
Sůl0.87 g
Tuky6.5 g
Z toho cukry10 g
Z toho nasycené mastné kyseliny4.1 g
Bílkoviny - proteiny69 g
Energetická hodnota375 kCal
Dávkování:
Jednu porci přípravku 30 g (2,5 odměrky) rozpusťte v šejkru ve 200 ml mléka nebo vody. V závislosti na vašich potřebách užívejte 1-2 porce denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 53 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


HERA Protein BIO 500g natural

Perfect Milkshake 2000g

100% pure whey star 1000 g

BS Blade 100% WPC protein 30 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna