CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vegan protein 1500 g

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:35024082
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:825 Kč vč. DPH
 
čokoláda
čokoláda + natural
natural

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan protein 2 x 750 g Hitec nutrition

VEGAN PROTEIN je proteinový doplněk pro vegany a lidi s potravinovou intolerancí. Obsahuje nejkvalitnější raw rostlinné zdroje bílkovin. Tyto zdroje jsou kombinovány v ideálním poměru, tak aby organismus dostal co nejlépe využitelné bílkoviny z rostlinných zdrojů s co nejlepším obsahem aminokyselin.

Sojový protein je speciální isolát , který je produkován, aniž by byly použity geneticky modifikované sójové boby. Slouží jako alternativa ke zdrojům živočišných bílkovin. Rostlinné sójové bílkoviny jsou ideální pro vegetariány a vegany, ale i pro lidi, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Soy protein poskytuje základní a non-esenciální aminokyseliny ve vyváženém poměru. Rostlinný protein pomáhá budovat a udržovat svalovou hmotu a podporuje udržení zdravých kostí. Kromě vysokého obsahu bílkovin zaručuje i obsah několika esenciálních mikronutrientů, jako například vápník, železo a draslík. Sójový protein má perfektní aminokyselinový profil a také vysoký obsah Argininu a Glutaminu. Často je označován jako neplnohodnotný ve srovnání se syrovátkovým proteinem. Představuje však kompletní zdroj bílkovin a jeho aminokyselinový profil se nejvíce přibližuje živočišnému zdroji bílkovin. Tráví se pomaleji než syrovátkový protein, ale rychleji než kasein. Sójový protein izolát má výbornou biologickou využitelnost.

Rýžový protein s vysokým obsahem bílkovin. Ochucený, slazený stévií. Má střední vstřebatelnost (4 hodiny) a neobsahuje žádné alergeny. Rýžový protein má vysokou biologickou hodnotu a široké spektrum aminokyselin.

Hrachový protein je skvělou alternativou k syrovátkovým proteinům. Je vhodný pro osoby trpící laktózovou intolerancí a pro vegany. Hrachový protein obsahuje kompletní aminokyselinové spektrum a vyznačuje se velmi vysokým obsahem větvených aminokyselin BCAA a argininu.
Složení:
SLOŽENÍ: Izolát rýžového proteinu 31%, hrachový izolát 31%, sojový izolát 31%, kakaový prášek s redukovaným obsahem tuku (pro čokoládovou příchuť), aroma, zahušťovadlo (xanthan), vitamínová směs (kyselina L-askorbová, nikotinamid, DL- -tocoferol, d-pantotenát vápenatý, thiaminmononitrát, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), sladidlo (steviolglykosidy)
Může obsahuje stopové množství: mléko, vejce, lepek
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1601 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.4 g
Sůl2.2 g
Tuky4.5 g
Z toho cukry0.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g
Bílkoviny - proteiny80 g
Energetická hodnota378 kCal
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Alanin4600 mg
L-Arginin7900 mg
L-Cystein2100 mg
L-Glutamin17500 mg
L-Glycin4000 mg
L-Histidin2500 mg
L-Isoleucin4400 mg
L-Leucin8500 mg
L-Lysin6000 mg
L-Methionin2000 mg
L-Prolin4300 mg
L-Serin6200 mg
L-Threonin3500 mg
L-Tryptofan1100 mg
L-Tyrosin3000 mg
L-Valin6800 mg
Dávkování:
1 porce 30g (2 odměrky) s 300ml vody. Denně konzumujte 1-2 porce. Doporučená denní dávky by neměla být překročena. Výživové doplňky nejsou náhradou za vyváženou stravu a zdraví životní styl.

Měrná cena: 55 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Vegan meal shake 1000g

Rice Pro 83 protein 1000 g

Vegan muscle 360 g

+ Zero Rice pro 1000 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna