CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Vegan protein 750g

0x
B
R
S
D
N
 
Kód zboží:80022404
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:502 Kč vč. DPH
 
capuccino
čoko-oříšek
čokoláda
pistácie




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vegan protein 750g

Vegan Protein vám skvěle pomůže doplnit příjem bílkovin, zvláště pokud sportujete, nebo se snažíte zhubnout. V tomto proteinu jsme zkombinovali dva proteinové zdroje, hrachový a dýňový protein, které se dokonale doplňují. Jemnou chuť proteinu dodává Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky). Vegan protein obsahuje vyvážený obsah plnohodnotných bílkovin, vlákniny a omega 3 a 6 nenasycených mastných kyselin. Neobsahuje GMO suroviny, živočišné proteiny, sóju, lepek a laktózu a nezatěžuje tak organismus.
Pro dýňový protein je charakteristický vysoký obsah aminokyseliny arginin v naturální formě, který tvoří téměř 20% celkového obsahu bílkoviny. Proto je tento produkt vhodný nejen pro vegany, ale i pro všechny aktivní sportovce.
Nutriz je patentovaná, stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky. Nutriz má certifikaci HALAL, KOSHER. Je vhodný pro vegetariány, vegany, osoby trpící laktózovou intolerancí, celiakií, alergiky.

GreenFood Vegan protein v bodech:
- Pouze 100 kcal v jedné porci.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska.
- Vhodný na pečení a přípravu dezertů
- Skvělá chuť i s vodou
- Kvalita, za kterou si stojíme
Složení:
Čokoláda: Hrachový protein, Dýňový protein, kakaový prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylceluloza, aroma čokoláda, sladidlo sukraloza.

Natural: Hrachový protein, Dýňový protein, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylceluloza.

Vanilka: Hrachový protein, Dýňový protein, kakaový prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylceluloza, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.

Mango: Hrachový protein, dýňový protein, sušený mango prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylcelulóza, aroma mango, barvivo beta karoten, sladidlo sukralóza.

Jahoda-banán: Hrachový protein, dýňový protein, sušený jahodový a banánový prášek, Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylcelulóza, aroma jahoda, aroma banán, barvivo prášek z červené řepy, sladidlo sukralóza.

Cappuccino: Hrachový protein, dýňový protein, Instantní káva (kávový extrakt) -typ Robusta a Arabica (min.2% kofeinu), Nutriz (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), lecitin slunečnicový, zahušťovadlo karboxymetylcelulóza, aroma mocha, barvivo karamel, sladidlo sukralóza.

* Nutriční hodnoty v tabulce uvedeny pro příchuť vanilka.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1679 kJ
Sacharidy - uhlohydráty15.6 g
Sůl0.12 g
Tuky7.6 g
Vláknina3.9 g
Z toho cukry3.8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.64 g
Bílkoviny - proteiny64.9 g
Energetická hodnota397 kCal
Dávkování:
V šejkru rozmíchejte 25g (1 odměrku) ve 250-300ml vody nebo mléka. Upozornění na obale: Doplněk stravy se sladidly. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 502 Kč vč. DPH / 1kg

V této kategorii výrobků také nabízíme:


BS Blade SPI soy protein isolate 1000g

Pea protein isolate 480 g

+ Zero Rice pro 1000 g

Rice pro 83% protein 4000 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna