CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pudding protein creme 600 g

0x
B
R
S
D
N
 
Kód zboží:02022031
Výrobce:Amix Mr. Poppers - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:316 Kč vč. DPH
 
dvojitá čokoláda
kokos
vanilka-jogurt




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein pudding creme 600 g

Mr. Popper ´s® Protein Pudding Creme

Směs na přípravu proteinového pudinkového krému se sladidly a příchutí.

Příchuť: Dvojitá čokoláda, Vanilka-jogurt, Kokos

Čisté množství: 600 g

Sypká směs na přípravu proteinového pudinkového krému o minimálním obsahu 25 g bílkovin v jedné porci. Je vhodný jako svačinka pro zvýšení vašeho denního příjmu bílkovin. Můžete jej konzumovat během celého dne. Velmi rychlá a snadná příprava buď za studena nebo za tepla.
Složení:
Složení (Dvojitá čokoláda): Amix™ Protein blend 53 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát); instantizovaná extrudovaná rýžová mouka, sušené plnotučné mléko, kakaový prášek, stabilizátor: guarová guma a xantan; aroma, chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Složení (Vanilka- jogurt): Amix™ Protein blend 53 % (CFM® yrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát); instantizovaná extrudovaná rýžová mouka, sušené plnotučné mléko, stabilizátor: guarová guma a xantan; sušený jogurt /z mléka/, aroma, barvivo: kurkumin; chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Složení (Kokos): Amix™ Protein blend 53 % (CFM® syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát /z mléka/, mléčný bílkovinný koncentrát); instantizovaná extrudovaná rýžová mouka, sušené plnotučné mléko, jemný strouhaný kokos 9,6 %; stabilizátor: guarová guma a xantan; aroma, chlorid sodný, sladidlo: sukralóza.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy vajec, lepku, sóji, sezamu,korýšů, oříšků a arašídů.

Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí zaškody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1578 kJ
Nasycené (tuky)1.8 g
Sacharidy - uhlohydráty30.4 g
Sůl0.6 g
Tuky5.8 g
Z toho cukry9.2 g
Bílkoviny - proteiny49.6 g
Energetická hodnota372 kCal
Dávkování:
Doporučené dávkování (příprava za studena): 50 g (2 odměrky) smíchejte se 150 ml studené vody a pečlivě míchejte, dokud nezískáte krémovou konzistenci. Ihned spotřebujte. Doporučené dávkování (příprava za tepla): 50 g (2 odměry) smíchejte s teplou vodou (200 ml maximální teploty 50 °C) a míchejte, dokud nezískáte krémovou konzistenci. Ihned spotřebujte.

Měrná cena: 53 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Gourmet premium pro protein 10 x 25 g mixed bag

Hardcore Whey GH protein 908 g

Performance protein dark knight kakao 1000g

100% Grass fed Whey protein 900g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna