CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein shot 80ml 20g bílkovin jahoda s lesní jahodou

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:45022031
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:52 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein shot 80ml 20g bílkovin jahoda s lesní jahodou

Zdroj izolátu syrovátkové bílkoviny v příchuti jahody k zajištění optimálního doplnění bílkovin. Vyznačuje se malým množstvím tuků a sacharidů a zanedbatelným množstvím laktózy. Protein zajišťuje lepší regeneraci svalů, podporuje pocit sytosti a působí antikatabolicky – zabraňuje rozpadu svalů.

Syrovátkový proteinový izolát je forma bílkoviny s obsahem vyšším než 80 %. Vyznačuje se malým množstvím tuků a sacharidů a zanedbatelným množstvím laktózy. Protein zajišťuje lepší regeneraci svalů, podporuje pocit sytosti a působí antikatabolicky – zabraňuje rozpadu svalů.

Hydrolyzát hovězího proteinu díky vysoké biologické dostupnosti a nejvyšší nutriční hodnotě účinně urychluje budování svalové hmoty a stimuluje růst a regeneraci svalových vláken. Navíc působí antikatabolicky – zabraňuje rozpadu svalů.
Je to vynikající přípravek k použití před i po cvičení nebo během redukčního období, protože stimuluje spalování tělesného tuku, zejména toho, který se nachází v oblasti břicha.
Složení:
Voda; hydrolyzát hovězího kolagenu; jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy (17 %); kyselina: kyselina citrónová; syrovátkový proteinový izolát (obsahuje mléko); citronová šťáva z koncentrátu citronové šťávy (3 %); příchutě; regulátor kyselosti: citrát sodný; sladidlo: sukralóza; konzervační látky: benzoan sodný, sorban draselný.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Celkový protein20000 mg
Dávkování:
1 lahvičku (80ml) denně.

Měrná cena: 52 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Gourmet premium pro protein 10 x 25 g mixed bag

Hardcore Whey GH protein 908 g

Performance protein dark knight kakao 1000g

100% Grass fed Whey protein 900g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna