CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein caffe isolate 90 31,3 g

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:85102166
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:41 Kč vč. DPH
 
caffe




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein caffe isolate 90 31,3 g

Výtečnou kávu máme rádi všichni. A my sportovci milujeme také proteiny. V situacích, kdy jste v přísné dietě, nemáte na výběr mnoho potravin, ani nápojů, na kterých byste si mohli pochutnat. V drsných týdnech před soutěží, kdy se trápíte nezáživnou dietou, obvykle vypijete i několik káviček denně. Extrifit pro Vás připravil kombinaci lahodné pravé kávy s nejkvalitnějším 90% syrovátkovým izolátem CFM s obsahem 5452 mg BCAA!

Protein Caffé Isolate 90 je vynikajícím pomocníkem pro stimulaci organismu a pro budování a udržení svalové hmoty. Nápoj vyniká úžasnými nutričními hodnotami!¨

Protein Caffé Isolate 90 obsahuje 100% kávu + 90% proteinový izolát CFM + kofein a maličké množství sladidla. A to je vše! Žádné přídatné látky, žádná ochucovadla, prostě nic, co by navyšovalo nežádoucí tuk nebo cukr.

Jako proteinovou složku Protein Caffé Isolate 90 jsme zvolili mimořádně kvalitní 90% syrovátkový izolát CFM s velmi vysokým obsahem BCAA a špičkovou stravitelností. Zvlášť pečlivě jsme se věnovali výběru kvalitní instantní kávy s obsahem 2 % přírodního kofeinu a lahodnou chutí. Káva je zastoupena v produktu Protein Caffé Isolate 90 ve velmi vysokém množství, a to 10 %.

Káva obsahuje přírodní kofein. Kofein je látka, která působí jako energizér. Stimuluje centrální nervovou soustavu a díky tomu jste pak lépe připraveni jak na mentální, tak na fyzický výkon. Běžná káva neobsahuje ale takové množství kofeinu, které je potřebné pro skutečně znatelnou stimulaci u pokročilých sportovců nebo kulturistů. Proto jsme ke kávě obsažené v Protein Caffé Isolate 90 přidali ještě správnou dávku kofeinu tak, aby jeho celkový obsah ve výrobku byl 100 mg v každé dávce.

Naprosto odhalujeme složení produktu do nejmenšího detailu. Nic neskrýváme a Vy přesně víte, co pijete. To je v dietním režimu, kdy počítáte každý gram potravin, absolutně důležité.

Protein Caffé Isolate 90:

- je mimořádně vhodným prvním nápojem dne
- probudí Vás a současně Vám dodá 25 g naprosto čistých a nejlépe stravitelných - bílkovin z 90% syrovátkového izolátu CFM
- ideální stimulační protein kdykoli během dne
- je neskutečně chutný, napěněný kávový a proteinový nápoj!
- žádný cukr
- žádný tuk

Protein Caffé Isolate 90 si oblíbíte. Je to opravdová pochoutka s napěněnou konzistencí a chutí kávy frappé. A to zcela dietní a současně plná proteinů a BCAA. Příprava nápoje je mimořádně jednoduchá. Vysypete obsah sáčku (či odměrky) do 200 ml vody a vyšejkrujete. Čím déle budete šejkrovat, tím hustší pěnu nápoj vytvoří. Příprava zabere jen pár sekund. Pro dokonalé osvěžení třeba v letních parnech doporučujeme vyšejkrovat si nápoj s několika kostkami ledu.

Není třeba dalšího popisování… ochutnejte a poznáte sami. Geniální nápoj bez cukru a bez tuku, se 100 mg kofeinu, s vynikající pravou kávou a 25 gramy bílkovin!

Protein Caffé Isolate 90 jsme pro Vás připravili také v jednorázových sáčcích pro přesné dávkování. Výhodou jednorázových sáčků je hygienické balení a také možnost vzít si potřebný počet sáčků s sebou na cesty.
Složení:
Instantní 90% syrovátkový proteinový izolát CFM, instantní káva s obsahem 2 % přírodního kofeinu (káva tvoří 10 % obsahu výrobku), kofein bezvodý
přídatné látky: sukralóza (sladidlo), sójový lecitin (emulgátor).

Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy, sóju.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota471 kJ
Sacharidy - uhlohydráty2.8 g
Sůl0.16 g
Tuky0 g
Vláknina0 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny25 g
Energetická hodnota112 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Celkem aminokyselin24474 mg
Kyselina asparagová2714 mg
Kyselina glutamová4166 mg
L-Alanin1119 mg
L-Arginin500 mg
L-Cystein619 mg
L-Fenylalanin714 mg
L-Glycin429 mg
L-Histidin405 mg
L-Isoleucin1619 mg
L-Leucin2548 mg
L-Lysin2476 mg
L-Methionin548 mg
L-Prolin1405 mg
L-Serin1048 mg
L-Threonin1667 mg
L-Tryptofan500 mg
L-Tyrosin714 mg
L-Valin1286 mg
BCAA5452 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
instantní 90 % syrovátkový proteinový izolát CFM28.1 mg
instantní káva s obsahem 2 % přírodního kofeinu3.13 mg
kofein bezvodý37.4 mg
kofein celkem100 mg
Kofein přírodní62.6 mg
Dávkování:
Denní dávka je 1 sáček (nebo 1 odměrka) 60 minut před výkonem nebo ráno, popř. dopoledne (nikdy ne v době blížícího se spánku). Obsah sáčku/odměrky rozpusťte ve 200 ml studené vody, ideálně s několika kostkami ledu. Určeno k okamžité konzumaci. Upozornění: Obsahuje kofein – není vhodné pro děti a těhotné ženy – obsah kofeinu v jedné dávce 100 mg. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Dodržujte při užívání tohoto výrobku pitný režim. Nekombinujte s alkoholem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Whey isolate 460 g

Protein caffe isolate 90 1000 g

Professional water whey fruity isolate 1000 g

Whey isolate 700 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna