CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Protein coffee 360g

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:45021045
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:337 Kč vč. DPH
 
čokoláda
čokoláda capuccino




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Protein coffee 360g

OstroVit Protein Coffee je doplněk stravy v práškové formě, který je zdrojem kofeinu a kvalitních bílkovin. Jedná se o přípravek s lahodnou chutí sametové čokolády, který neobsahuje přidaný cukr. Je to produkt vytvořený pro sportovce a lidi, kteří chtějí stimulovat tělo, stejně jako pro ty, kteří hledají mimořádnou alternativu ke klasickému kalíšku small black.
Zdroj kofeinu – Jedna porce produktu dodá tělu 150 mg kofeinu.
Zdroj vysoce kvalitních bílkovin - Jedna porce přípravku obsahuje 20 g bílkovin ze syrovátkového proteinového koncentrátu a syrovátkového proteinového izolátu.
Bez přidaného cukru - Výrobek obsahuje nízkoenergetická sladidla, což přispívá ke snížení energetického obsahu doplňku.
Lahodná chuťová varianta - Chuť sametové čokolády rozplývající se v ústech je neodolatelnou nabídkou.
1 porce = 3 odměrky = 30 g.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 12 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný v práškové formě zajišťuje bezproblémové zásobování produktu - Stačí rozpustit porci vysokoproteinové kávy v mléce nebo vodě a je hotovo!
OstroVit Protein Coffee - na bílkoviny bohatá alternativa klasické kávy
OstroVit Protein Coffee je produkt na bázi přírodní kávy robusta, která se vyznačuje výrazným a intenzivním aroma. Přípravek je zároveň zdrojem bezvodého kofeinu, což je organická chemická sloučenina ze skupiny purinových alkaloidů, která je hojně využívána jak sportovci, tak duševně pracujícími a jedná se o látku v práškové formě, která se vyznačuje skvělá rozpustnost ve vodě.

V produktu najdete také syrovátkový protein, látku, která se vyrábí ze syrovátky a je vedlejší složkou při výrobě sýra. Jedná se o živočišný zdroj bílkovin, který využívají fyzicky aktivní lidé bez ohledu na tréninkový cíl, úroveň trénovanosti a zkušenosti, protože přispívá k růstu svalové hmoty a pomáhá udržovat svalovou hmotu, stejně jako podporuje udržení zdravé kosti. V přípravě OstroVit Protein Coffee najdete dva druhy syrovátkových proteinů - syrovátkový proteinový koncentrát (WPC) a syrovátkový proteinový izolát (WPI), tedy sloučeniny, které se vyznačují vysokou biologickou hodnotou, dobrou rozpustností a velkou biologickou dostupností v lidském těle.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 360 g
Počet porcí na nádobu: 12
Velikost porce: 30 g
Účinné látky na porci na 100 g
Kofein 150 mg 500 mg
Nutriční hodnota na porci na 100 g
Energetická hodnota 438 kJ / 105 kcal 1460 kJ / 350 kcal
Tuk 0,9 g 3,1 g
- včetně nasycených mastných kyselin 0,5 g 1,6 g
Sacharidy 3,9 g 13 g
- včetně cukrů 0,3 g 0,9 g
Vláknina 1,1 g 3,5 g
Bílkoviny 20 g 65 g
Sůl 0,13 g 0,44 g
Dávkování:
Část 30 g (3 odměrky) rozpusťte ve 200 ml mléka nebo vody. Konzumujte jednou denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy, kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nekonzumujte s jinými produkty, které jsou zdrojem kofeinu nebo jinými složkami s podobnými účinky. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 84 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Whey protein 1000 g

Diamond line WPC 80 whey protein 2000 g

100% Native Whey 1800 g

Mirabol protein 97 500 g natural




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna