CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tripper modrý běžecký batoh

0x
 
Kód zboží:1507305
Výrobce:Nils camp
Dostupnost:skladem
 
Cena:339 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tripper modrý běžecký batoh

NILS Camp NC1708 Tripper je lehký batoh o objemu 10 litrů, který je ideální na jednodenní výlety, dlouhé procházky, jízdu na kole nebo běhání.

Model Tripper je vyroben z odolného nylonu, díky čemuž je lehký, odolný proti četným oděrkám a mechanickému poškození. Nylon je navíc odolný vůči stříkající vodě.

Hlavní komora batohu je opatřena přepážkou, v horní části se nachází poutko s karabinou, na které visí oddělitelný vak, do kterého lze batoh složit a můžete jej mít jako záložní batoh ve svém hlavním zavazadle. Vedle poutka nalezneme 2 suché zipy pro zavěšení hydrovaku (není součástí dodávky). Hadičku hydrovaku lze vyvést průvlaky na pravé i na levé straně pod ramenními panely. Přední síťovaná kapsa se uzavírá na přezku. Síťovina je podšitá nylonem, takže kapsa není elastická. Pod kapsou je reflexní panel, ke kterému si můžeme pomocí řemínku připnout vybavení (například helmu). Na horní straně batohu je poutko pro snadné přenášení Trippera v ruce. Záda a ramenní popruhy jsou vyrobeny ze síťoviny doplněné o prodyšnou pěnu, která zvyšuje prodyšnost panelu a záda se budou méně potit. Ramenní popruhy jsou opatřeny reflexními pásky, gumovou smyčkou pro protažení hadičky od hydrovaku a pružnými kapsami. Na levém popruhu se navíc nachází kapsička s průhlednou čelní stranou, do které lze uložit například kartičku pro případ ztráty, startovní číslo a podobně. Popruhy jsou spojeny řemínkem s plastovou přezkou.


Parametry:

Materiál: nylon, polyester
Rozměry:
šířka: 22 cm
výška: 43 cm
hloubka: 8 cm
Objem: 10 l
1 hlavní komora, 3 kapsy
Příprava pro hydrovak
Reflexní prvky
Obal pro sbalení batohu
Hmotnost: 250 g
Upozornění:

Není určeno ke komerčnímu použití
Záruka 24 měsíců



V této kategorii výrobků také nabízíme:


Hamaka NC9092 zelená

DEW Sportovní, cyklistický a běžecký batoh 15 l

PICNIC ZIGZAG Pikniková deka s popruhem 180 x 200 cm

PICNIC APRICOTE Pikniková deka s popruhem 150 x 180 cm




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna