CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



ACAPULCO Termo taška malá, 39 x 15 x 27 cm

0x
 
Kód zboží:106584003
Výrobce:Spokey - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:166 Kč vč. DPH
 
listy




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

ACAPULCO Termo taška malá 39x15x27

Perfektní společník pro letní výlety? Termotaška Spokey Acapulco se skvěle se osvědčí, při rodinných výletech, piknicích, na pláži a všude tam, kde potřebujete vzít s sebou mnoho potřebných věcí. Je navržena pro každodenní přenášení, takže si ji s sebou můžete vzít kamkoliv. Zabalit do ní můžete vše, co by mělo zůstat studené – vodu, občerstvení, ovoce.

Prostorná taška na zip

Acapulco má velký vnitřní prostor uzavíratelný kvalitním zipem. Zvenčí se nachází menší kapsa. Můžete do ní uložit pro potřebné drobnosti, které chcete mít ihned po ruce, jako je telefon, peněženka nebo klíče. Do tašky ve tvaru loďky o rozměru 39 x 15 x 27 cm, kterou známe z tašek typu shopper bag, vše pohodlně nabalíte. Celek je zakončen pevnými a odolnými ramenními popruhy.

Nejvyšší kvalita

Hmotnost tašky Acapulco je pouze 322 g! Acapulco je vyrobená z polyesteru 600D a je vyztužená PE pěnou, což zaručuje vynikající kvalitu a odolnost. Vnitřní vrstva je z hliníku, což vám umožní udržovat čerstvost a chlad nápojů, občerstvení a ovoce po dobu několika hodin. Termotaška Acapulco byla navržena tak, aby pojala dostatečné množství předmětů, a zároveň byla praktickou taškou, kterou si můžete vzít kamkoli!
Jedinečný design #veSpokeyStylu

Tašky Acapulco se vyznačují jedinečným vzhledem přizpůsobeným současným trendům. Originální motivy přitahují pozornost a pomáhají vyjádřit vaši individualitu! Jsme přesvědčení, že tato stylová a vkusná termotaška se stane vaším oblíbeným módním doplňkem.

Termotaška ACAPULCO:

– praktická a zároveň prostorná
– jedinečný design
– vnitřní prostor uzavíratelný na zip
– tepelná izolace zabraňuje zahřívání obsahu tašky
– kapsa na drobnosti uzavíratelná na suchý zip
– odolné a pevné ramenní popruhy
– vyrobená z vysoce kvalitních materiálů

Parametry:
materiál: polyester 600D, pěna PE, hliníková fólie
rozměr: 39 x 15 x 27 cm, váha: 322 g



V této kategorii výrobků také nabízíme:


EKO FRIENDLY CARTA Termo obal na svačinu

Sportovní ledvinka Belt bag gym mate černá

XXL carrier bag - taška

EKO FRIENDLY SPIDER Termo batoh, 28 x 10 x 65 cm




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna