CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Isostar mass gainer 700g NEW

0x
B
S
R
E
Q
 
Kód zboží:15012001
Výrobce:Isostar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:267 Kč vč. DPH
 
vanilka




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Mass gainer

Isostar Mass Gainer je přípravek pro výrobu nápoje na bázi proteinů (24% mléčného proteinu s vysokou bilologickou hodnotou), který se vyznačuje významným obsahem karbohydrátů (67% karbohydrátu s rychlou absorpcí). Tento přípravek konzumovaný během cvičení na budování svalů umožňuje zvýšit výkon a urychlit růst svalů při současném zdokonalení tělesných obrysů. Přítomnost karbohydrátů umožňuje udržovat námahu při intenzivních fyzických aktivitách. Při použití po fyzické aktivitě také přispívá ke kvalitní svalové regeneraci. Přípravek je bohatý na vitamíny a minerály:- vápník a hořčík pomáhají udržovat správnou funkci svalů.- vitamíny B1, B2, PP, B6 a C pomáhají přeměňovat pokrmy na energii.- vitamíny B2 a B6 jsou součástí běžné struktury červených krvinek, které hrají zásadní úlohu v zásobování tkání kyslíkem, včetně svalových tkání.- vitamíny C a PP mohou při svém nedostatku přispívat k potlačování únavy.- vitamín B6 přispívá k metabolismu proteinů a glykogenu.- vitamín E hraje úlohu při antioxidační ochraně buněčných složek. Tento produkt splňuje požadavky na udělení označení "Isostar Quality Contract", které zaručuje čisté produkty bez drogových látek.
Složení:
Práškové odstředěné mléko, glukózový syrup, cukr, práškové syrovátkové proteiny, ochucovadla, uhličitan hořečnatý, maltodextrin, vitamíny E, C, B1, B2, B6 a PP; barvivo: beta-karoten.

Vyrobeno v provozu, kde se používají : gluten, korýši, vejce, ryby, sója, skořápkové ovoce, celer, hořčice
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1555 kJ
Sacharidy - uhlohydráty67 g
Sůl0.6 g
Tuky0.4 g
Z toho cukry49 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Bílkoviny - proteiny24 g
Energetická hodnota366 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Hořčík200 mg
Vitamín B1 - thiamin0.89 mg
Vitamín B21.7 mg
Vitamín B3 - niacin13 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.3 mg
Vitamín C62 mg
Vápník730 mg
Dávkování:
Pro optimální využití užívejte 1 až 3 dávky (0,8-1,5g/kg tělesné hmotnosti) rozložené v průběhu dne, a to v průběhu tréninku nebo po jeho ukončení společně s pestrou stravou. Postup přípravy dávky: rozpusťte 3 polévkové lžíce prášku (=25g) ve 250 ml vody nebo mléka.

Měrná cena: 38 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Protein porridge borůvka s vanilkou 500 g proteinová kaše

All-In-One Wholefood Gainer 2000 g

Massive X weight gainer 1200 g

Raw Fuel 2kg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna