CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Junior sport set drink + regenerace

0x
R
B
S
N
P
K
Z
 
Kód zboží:54012031
Výrobce:Penco - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:994 Kč vč. DPH
 
- výrobek 1: 
- výrobek 2: 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Junior After sport shake NEW 1500 g

Jedinečný představitel regeneračního koktejlu pro sportující děti od 6 let. Nyní s vyšším obsahem bílkovin, vápníku a vitamínu D, které jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí, a navíc se železem v organické formě a beta-glukany. Vhodný pro mladé sportovce ihned po výkonu a ideální jako druhá večeře nebo pro děti, které nerady snídají.

HLAVNÍ VÝHODY Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE :

1.30% kvalitních bílkovin pro podporu růstu svalové hmoty
2.Komplexní sacharidy z mleté celozrnné instantní rýže
3.Vápník a vitamin D jsou potřebné pro normální růst a vývin kostí u dětí
4.Železo podporuje normální tvorbu červených krvinek a hemoglobinu
5.12 vitamínů a lecithin
6.Goldcell® Beta-Glucan

Denní dávka Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE obsahuje:

15 g proteinů * 350 mg vápníku * 1 µg vitamínu D * 2,3 mg železa v organické formě * 50 mg Goldcell® Beta-Glucan

PROČ POUŽÍVAT Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE ?

Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE je práškový koncentrát pro přípravu Gaineru s 30% obsahem kvalitních živočišných bílkovin z mléka a CFM syrovátkového koncentrátu s vysokou biologickou hodnotou (BV) a vyváženým poměrem esenciálních aminokyselin. Zdrojem energie pro svalovou práci jsou jak jednoduché rychle využitelné cukry, tak i komplexní sacharidy z celozrnné rýže, které mladého sportovce zasytí.

Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE navíc obsahuje Goldcell® beta glucan a vitamíny C, B6, B12 a D, které podporují normální funkci imunitního systému. Je také obohacen železem v organické dobře využitelné formě. Železo podporuje normální tvorbu červených krvinek a hemoglobinu a přispívá k přenosu kyslíku v těle.

PRO KOHO JE Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE URČEN?

Receptura byla navržena tak, aby pomáhala vytvářet optimální podmínky pro budování zdravé svalové hmoty mladého sportovce a udržení optimální tělesné hmotnosti v návaznosti na náročný trénink. Koktejl Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE doporučujeme jako vhodnou součást regenerace (zotavení ) po výkonu pro děti a juniory nebo pro děti, které trpí podváhou jako druhou večeře. Velmi chutný koktejl Penco® JUNIOR AFTER SPORT SHAKE může sloužit i jako náhrada snídaně pokud Vaše dítě nerado snídá nebo jako rychlá, ale nutričně vyvážená svačina v případě časově náročného dne.
Složení:
Mléko sušené odstředěné 55%, instantní celozrnná rýže 12%, CFM syrovátkový koncentrát 11%, sacharóza, inulin 6%, kakaový prášek (pouze příchuť čokoláda), emulgátor sójový lecithin 4%, slunečnicový olej, aroma, vitamínová směs (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), Goldcell ® beta glucan 0,15%, získaný z buněčných stěn Saccharomyces cerevisiae, oxid hořečnatý, barvivo β-karoten (pouze příchuť vanilka a banán), fumarát železnatý, vitamín D (cholekalciferol), antioxidanty: vitamín E ( DL-α –tokoferyl-acetát) a vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát),vitamín K (fytomenadion). Ostatní minerální látky jsou přirozenou součástí přítomných surovin.

Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy lepku, lupiny, sóji a vaječného bílku.

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1600 kJ
Nasycené (tuky)0.8 g
Sacharidy - uhlohydráty56 g
Sůl0.6 g
Tuky3.2 g
Z toho cukry41 g
Bílkoviny - proteiny30 g
Energetická hodnota381 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík900 mg
Fosfor600 mg
Hořčík100 mg
Vitamín B1 - thiamin1.1 mg
Vitamín B12 - kobalamin5 mg
Vitamín B21.7 mg
Vitamín B3 - niacin20 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová7 mg
Vitamín B6 - pyridoxin3 mg
Vitamín B7 - biotin150 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová160 mcg
Vitamín C80 mg
Vitamín K112 mcg
Sodík240 mg
Vápník700 mg
Železo4.5 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
Kyselina asparagová2520 mg
Kyselina glutamová5930 mg
L-Alanin1210 mg
L-Arginin930 mg
L-Cystein370 mg
L-Fenylalanin1240 mg
L-Glycin480 mg
L-Histidin680 mg
L-Isoleucin1830 mg
L-Leucin2940 mg
L-Lysin2350 mg
L-Methionin680 mg
L-Prolin2510 mg
L-Serin1540 mg
L-Threonin1500 mg
L-Tryptofan390 mg
L-Tyrosin1240 mg
L-Valin1890 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Beta glukany100 mg
Fosfatidylcholin1900 mg
Fosfatidylinositol540 mg
Dávkování:
Pro děti 6-10 let 25 g práškové směsi (2 odměrky) rozmixujte bezprostředně před spotřebou v 75 ml vody nebo mléka a vypijte do 1 hodiny po výkonu, pro děti od 10 let 50 g směsi (4 odměrky) ve 150 ml. V tréninkových dnech pijte první dávku 30 – 60 min po tréninku a druhou půl hodiny před spaním. Pro děti, které potřebují přibrat na váze, doporučujeme jednu dávku během dne a druhou půl hodiny před spaním. Používejte v souladu s osobním dietním a tréninkovým plánem v množství úměrném aktuální tělesné zátěži. Nepřekračujte doporučenou denní dávku 100 g. Pro dosažení požadovaných účinků dodržujte uvedený postup přípravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Upozornění: Není určeno pro děti do 6 let. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Skladujte a uchovávejte v suchu do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu. Po otevření obalu spotřebujte do 6 měsíců.

Junior sport drink

PENCO JUNIOR SPORT DRINK je chuťově výborný iontový a vitamínový nápoj určený pro děti od 6 let. PENCOPENCO JUNIOR SPORT DRINK je vhodný nejen při sportovním tréninku dětí, ale při jakékoliv jejich pohybové aktivitě.

Optimální pitný režim pro děti od 6 let
Bez konzervantů a umělých barviv
Energie ve formě vyvážené směsi prospěšných jednoduchých i složitých sacharidů
Spektrum vitamínů s vysokým obsahem vitamínu C
Široké spektrum minerálů

ÚČINKY:
Přispívá k udržení výkonnosti při intenzivním fyzickém výkonu
Zvyšuje vstřebávání vody během fyzického výkonu
Vyrovnává deficit vitamínů a minerálů
Snižuje riziko dehydratace
Oddaluje únavu díky vysokému obsahu vitamínu C

Dětský organizmus je velmi citlivý na ztráty tělesných tekutin a riziko dehydratace je vyšší než u dospělých. Při cvičení ve vlhkém a teplém prostředí bývají děti ohroženy více než dospělí. Dehydratace snižuje nejen výkon, ale je i zdravotním rizikem a proto je nutné tyto ztráty průběžně nahrazovat.

U dětí není plně vyvinut pocit žízně, produkce potu je nižší a obsahuje méně iontů Na+ a Cl-. Proto se k hydrataci dětí používají méně koncentrované nápoje s nižší osmolalitou. Děti musí dostatečně pít před zahájením tělesné aktivity, dále každých 10-15 min během aktivity a po jejím skončení doplnit ztráty tekutin a energie. Na optimální hydrataci závisí výsledný sportovní výkon nejen dospělých, ale i dětí.

Při běžném tréninku dětí doporučujeme pro rychlou rehydrataci hypotonický nápoj PencoPENCO JUNIOR SPORT DRINK s osmolalitou nižší než je osmolalita normální krevní plazmy. Izotonický nápoj (cca 300mOsm/kg) je vhodný pro déletrvající výkony vysoké intenzity.

Relativní energetická náročnost chůze i běhu je u dětí výrazně vyšší než u dospělých. Větší energetickou potřebu zčásti pokrývá nápoj PENCO JUNIOR SPORT DRINK, který dodává energii ve formě jednoduchých cukrů a glukózových polymerů. PENCO JUNIOR SPORT DRINK navíc pomáhá vyrovnat případný deficit některých vitamínů a minerálů. Děti potřebují hlavně více železa a vápníku, u mladých sportovců je nutné zajistit i dostatečný příjem dalších minerálů ( Mg, Zn, J) nebo vitamínů, zejména vitamínu C.

PENCO JUNIOR SPORT DRINK = ideální iontový nápoj pro pravidelný trénink a běžný sport dětí od 6 let.
Složení:
sacharóza, glukóza, maltodextriny, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, hořečnaté soli kyseliny citrónové, citronan sodný, laktát vápenatý, chlorid sodný, aroma, citronan draselný, draselné soli kyseliny trihydrogenfosforečné, syrovátková bílkovina, citrusový pektin, β karoten (pouze příchuť pomeranč), vitamínový premix (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50%, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), chlorid draselný, emulgátor: sójový lecithin, síran železnatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, síran měďnatý, jodičnan draselný.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1610 kJ
Isomaltóza90 g
Sůl1.5 g
Tuky0.1 g
Z toho cukry73 g
Bílkoviny - proteiny0.5 g
Energetická hodnota383 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Chlorid sodný620 mg
Draslík210 mg
Hořčík90 mg
Jód30 mcg
Vitamín B1 - thiamin1 mg
Vitamín B12 - kobalamin4 mg
Vitamín B21.5 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová6.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.3 mg
Vitamín B7 - biotin130 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová140 mcg
Vitamín C165 mg
Mangan0.4 mg
Sodík600 mg
Vápník120 mg
Zinek2.2 mg
Dávkování:
20 g (1 odměrka) prášku se rozmíchá buď v 250 ml chladné vody (izotonický nápoj, 300 mOsm/kg) nebo v 500 ml vody (hypotonický nápoj, 150 mOsm/kg). Izotonický nápoj je vhodný pro výkony vysoké intenzity a pro déletrvající zátěž (nad 1 hod) a dále jako rehydratační nápoj po výkonu, hypotonický nápoj pro výkony nižší intenzity a pro výkony s dobou zátěže do 1 hod. Důležitá je i správná teplota nápoje 20-25 ºC. Pro dosažení požadovaných účinků dodržujte uvedený postup přípravy. Pije se těsně před výkonem a potom každých 10 -15 min 100-150 ml nápoje, podle doby, intenzity výkonu a teploty prostředí: Věková kategorie Před výkonem Během výkonu Po výkonu Celkem 6 - 12 let 100 – 200 ml 200 – 800 ml 100 – 200 ml 1 - 2 bidony 12 - 15 let 100 – 200 ml 400 – 1300 ml 200 – 300 ml 2 - 3 bidony nad 15 let 100 – 200 ml 500 – 2000 ml 200 – 300 ml 3 - 4 bidony Obsah stačí pro přípravu asi 17 litrů, tj. 34 bidonů (0,5l) izotonického nebo 22 litrů ,tj. 44 bidonů (0,5l) hypotonického nápoje.

Měrná cena: 497 Kč vč. DPH / 1kg



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna