CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Raw Fuel 2kg

0x
B
R
S
N
 
Kód zboží:79012001
Výrobce:Raw sport
Dostupnost:skladem
 
Cena:960 Kč vč. DPH
 
chocolate brownie
lemon cheesecake
real strawberry
salted caramel




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Raw Fuel 2kg

Plnohodnotný zdroj živin s obsahem kvalitních rostlinných proteinů, komplexních superpotravin, probiotických kultur, vitamínů, minerálů, enzymů a speciálních extraktů na podporu trávení. Vhodné i pro vegany.

Lze konzumovat kdykoliv během dne – jako vyváženou snídani, oběd, nebo svačinu. Produkt je ideální pro všechny aktivní jedince a sportovce s rychlým a náročným životním stylem (rychlý a pohodlný koktejl, který připravíte za méně než 3 minuty). Nabízí tak perfektní alternativu k nezdravým potravinám a polotovarům.

Hlavní složky:
- Fermentovaný protein z hrachu je důležitým zdrojem esenciálních i neesenciálních aminokyselin. Fermentovaný protein pochází z organicky pěstovaného hrachu a je šetrně izolován pomocí vody bez použití vysokých teplot a nežádoucích chemických složek. Proces enzymatické fermentace navíc zvyšuje celkovou stravitelnost a biologickou dostupnost jednotlivých aminokyselin.
- Quinoa protein je dalším důležitým, rostlinným zdrojem aminokyselin. K šetrné izolaci bílkoviny je využita pouze voda a bioaktivní enzym amyláza. Výsledkem je vynikající biodostupnost a využitelnost.
- Jemný oves (bez obsahu lepku) je nejkvalitnější zdroj ovsa, nabízí optimální celozrnný zdroj komplexních vlákniny, sacharidů s postupným uvolňováním, vitamínů, minerálů a antioxidantů – to vše bez obsahu lepku.
- Maca je důležitý adaptogen a ergogen, který podporuje celkovou vitalitu, fyzický výkon a regeneraci.
- Baobab je komplexní zdroj důležitých mikronutrientů, rozpustné i nerozpustné vlákniny. Podpora trávení i vstřebávání živin.
- Kokosová voda je špičkovým zdrojem elektrolytů v ideálním poměru. Kombinace elektrolytů s proteinovým práškem a komplexními živinami přispívá k rychlejší regeneraci.
- Vláknina z konjaku je naturální ve vodě rozpustná vláknina. Hlavní funkcí je podpora trávení, hlavní složka glukomannan přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
- Keltská mořská sůl (šedá mořská sůl) je bohatý zdroj komplexních minerálů v naturální formě.
- Směs vitamínů a minerálů – 26 důležitých vitamínů a minerálů v šetrném a vyváženém poměru.
- Pěti-složková probiotická směs – Lactobacilus Acidophilus, Lactobacilus Bulgaricus, Lactobacilus Rhamnosus, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacilus Salivarius.
- Extrakt z černého pepře má pozitivní vliv na celkovou stravitelnost a biodostupnost jednotlivých složek.
- Pěti-složková směs s obsahem enzymů a extraktů (podpora trávení) – extrakt z papáji (proteolytické enzymy), extrakt ze zázvoru, list máty peprné, fenykl.
- MCT tuky je ideální zdroj energie, který se neukládá do tukových zásob.
- Extrakt ze stévie podtrhne a dodá jemnost a příjemnou nasládlost.

V dnešní době žijeme stále rušnějším a uspěchanějším životem. Příprava výživného jídla je časově náročná a vede často ke špatnému a uspěchanému výběru vysoce kalorických potravin s nízkou nutriční hodnotou (polotovary, fast-food). RAW FUEL nabízí ideální a rychlý zdroj vysoce kvalitního jídla na dosah ruky, poskytuje dokonalý poměr bílkovin, sacharidů, tuků a vlákniny a je obohacen o další důležité zdroje fytonutrientů, enzymů, dobrých bakterií a v neposlední řadě také o 26 základních vitamínů a minerálů.

RAW FUEL nabízí špičkové rychlé jídlo s vynikající chutí, vhodné pro vegany. To vše bez sóji, přidaného cukru, GMO a lepku. Nedoporučujeme však nahrazovat více než 1-2 jídla denně. Je ideální zařadit RAW FUEL do svého jídelníčku, pokud potřebujete kvalitní variantu jídla, které lze rychle připravit (příprava trvá méně než 2 minuty). Základem je samozřejmě vždy klasická strava. Lze ho efektivně využít jak v protokolu klasického fitness, funkčního tréninku, nebo všeobecně jakéhokoliv sportu. Z nutričního hlediska je směs formulována tak, aby byla nízkotučná, ale zároveň sytá. Na rozdíl od mnoha směsí nahrazujících jídlo jsme se rozhodli pro nízký obsah tuku, s vysokým obsahem bílkovin, vlákniny a sacharidů s postupným uvolňováním, tak abychom zajistili optimální výkon a plnohodnotnou regeneraci. Zdrojem tuku v našem produktu jsou MCT tuky a nenasycené rostlinné tuky (tzv. dobré tuky).

Hlavní benefity produktu:
- Vegan No.1 Raw Fuel MRP
- Plnohodnotné, kompletní a rychlé jídlo
- Ideální zdroj živin pro sportovce a aktivní jedince
- Zdroj bílkovin: fermentovaný protein z hrachu a quinoa
- Vláknina + sacharidy s postupným uvolňováním
- Aditivum superpotravin
- Aditivum probiotických kultur
- Aditivum minerálů a elektrolytů
- Aditivum extraktů a enzymů (podpora trávení)
- Aditivum vitamínů a minerálů
- Naturální složky z výběrových zdrojů – GMO free
- Bez sóji, bez lepku, bez přidaného cukru, bez obsahu umělých sladidel a balastních aditiv
- Šetrné složení – bezproblémové trávení a zažívání.
Složení:
Ultra jemné bezlepkové vločky, fermentovaný hrách, quinoa protein, kakao (jen pro příchuť Cookies & Cream a Chocolate fudge), prášek z lyofilizovaných jahod (jen pro příchuť Strawberry Shortcake), kokosová voda v prášku, MCT prášek (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z kokosu), maca prášek, baobab prášek, konjaková vláknina, směs vitamínů a minerálů (citrát draselný, chlorid sodný, bezvodý forforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, glukonát zinečnatý, fumarát železnatý, směsi tokoferolů, menachinon, molybden chelát, glukonan manganatý, nikotinamid, ß-karoten, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, pyridoxin-hydrochlorid, ribovlavin, thiamin-hydrochlorid, pikolinát chromitý, methylkobalamin, L-methylfolát vápenatý, jodid draselný, bezvodý seleničitan sodný, D-biotin), šedá mořská sůl, aroma karamelový fondán (jen pro příchuť Chocolate fudge ), vanilkové aroma (jen pro příchuť Vanilla), aroma sušenek a krému (jen pro příchuť Cookies & Cream a Strawberry Shortcake), extrakt ze zázvoru, list máty peprné, extrakt z papáji, semínko fenyklu, sladidlo steviol-glykosidy (není obsaženo v příchuti natural a ve verzi bez příchuti–unflavoured), Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Bulgaricus, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Salivarius, suchý extrakt z černého pepře (95 % piperinu).

Je šetrný k životnímu prostředí – GMO free, bez obsahu mléka a mléčných složek, bez lepku, bez sóji, bez umělých sladidel a dalších balastních aditiv. Každá složka je pečlivě selektována pro prvotřídní kvalitu a testována, aby bylo zajištěno, že neobsahuje těžké kovy nebo pesticidy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1554 kJ
Sacharidy - uhlohydráty51 g
Sůl0.9 g
Tuky6 g
Z toho cukry1.1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.64 g
Bílkoviny - proteiny30 g
Energetická hodnota368 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Biotin0.0125 mg
Chlorid sodný200 mg
Chrom 0.01 mg
Draslík500 mg
Fosfor175 mg
Hořčík95 mg
Jód0.0375 mg
Kyselina listová 0.05 mg
Molybden 0.0125 mg
Vitamín A0.1 mg
Vitamín B1 - thiamin0.27 mg
Vitamín B20.27 mg
Vitamín B3 - niacin4 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová1.5 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.35 mg
Vitamín C20 mg
Vitamín D30.0013 mg
Vitamín E3 mg
Vitamín K20.019 mg
Mangan0.5 mg
Měď0.25 mg
Selen0.014 mg
Vápník200 mg
Železo3.5 mg
Zinek2.5 mg
Dávkování:
Smíchejte 100 g (cca 3 vrchovaté odměrky) s 500 ml rostlinného mléka v šejkru.

Měrná cena: 48 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Protein brot 250 g proteinový chléb

All-In-One Wholefood Gainer 2000 g

Protein porridge červené ovoce 500 g proteinová kaše

Ovesná proteinová kaše s medem 500g 10 porcí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna