CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Complete diet protein 600 g

0x
B
R
S
N
D
 
Kód zboží:58013041
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:455 Kč vč. DPH
 
banán
čokoláda
jahoda a malina
kokos
vanilkový fondán




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Complete diet protein 600 g

COMPLETE DIET PROTEIN (MRP – Meal Replacement)
- Nástupce Diet MRP
- Komplex proteinů a sacharidů
- Přidané CLA, L-karnitin, zelený čaj, chrom
- Přidaný komplex 23 vitamínů a minerálů
- Přidaný komplex enzymů a prospěšné biokultury
- Náhrada stravy
- Weight management
- Nízkoenergetická dieta

Complete Diet Protein je směs syrovátkového koncentrátu (grass fed kvalita), hrachového, dýňového a rýžového proteinu + hydrolyzovaného waxy kukuřičného škrobu + 23 vitamínů a minerálů + komplexu enzymů + prospěšných biokultur + CLA, zeleného čaje a L-karnitinu. Complete Diet Protein je určen pro nahrazení jídla (MRP – meal replacement) nebo při použití poloviční dávky jako vysokoproteinový nápoj po tréninku nebo kdykoli během dne.



Proč je Complete Diet Protein vhodnou náhradou stravy



Přijímat vyváženou stravu a zároveň držet nízkoenergetický režim není při současném rychlém životním stylu vždy snadné. Proto sebou dietní strava někdy přináší nedostatek některých důležitých živin a mikroelementů. Complete Diet Protein je vhodný jako součást nízkoenergetické diety – nahrazuje jedno kompletní jídlo a svým složením garantuje vyvážený obsah bílkovin, sacharidů a tuků, ve spojitosti s komplexním spektrem vitamínů, minerálů a antioxidantů.



Špičková směs vitamínů a minerálů



Complete Diet Protein obsahuje unikátní směs vitamínů a minerálů, které jednoduše v jiné náhradě stravy nenaleznete. Každá dávka obsahuje vysoce kvalitní směs minerálů vázaných na aminokyseliny = cheláty (produkt neobsahuje levné oxidové formy minerálů). Chelát znamená vazbu minerálu na aminokyselinu a právě v této formě jsou vázány minerály v přírodě, např. v listu špenátu, jedná se tedy o nejvyužitelnější možnou formu. Mimo vitamínů a minerálů najdete v Complete Diet Proteinu také komplex enzymů Dygezyme® a komplex prospěšných biokultur Lactospore®



Složky pro efektivní weight management



Efektivní optimalizaci tělesné hmotnosti lze podpořit vhodnými složkami, které šetrným a zároveň účinným způsobem zvyšují spalování nadbytečného tuku. A přesně takové obsahuje i Complete Diet Protein. Naleznete v něm CLA, konjugovanou kyselinu linolovou, v patentované formě Clarinol®, L-karnitin a extrakt zeleného čaje.
Složení:
Složení pro příchutě banoffee (banán), chocolate (čokoláda), strawberry (jahoda, malina), coconut (kokos), vanilla fudge (vanilkový fondán): Hydrolyzovaný waxy kukuřičný škrob, mléčný proteinový koncentrát, syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje emulgátor sójový lecitin), hrachový protein, kakaový prášek (jen pro příchuť chocolate), vláknina z kořene čekanky, aromata, hnědý rýžový protein, dýňový protein, konjugovaná kyselina linolová v prášku (Clarinol® - z oleje světlice barvířské), zahušťovadlo celulózová guma, bisglycinát hořečnatý, mix vitamínů a minerálů (L-cholin bitartrát, kyselina L-askorbová, bisglycinát železnatý, bisglycinát zinečnatý, vitamín K (K2VITAL®), vitamín E, kvasnice obohacené selenem, niacin, bisglycinát manganatý, bisglycinát měďnatý, vitamín A, kyselina pantothenová, vitamín D3, vitamín B6, vitamín B2, vitamín B1, pikolinát chromitý, kyselina listová, jodid draselný, D-biotin, vitamín B12 (methylkobalamin), citrát draselný, barvivo betanin (pouze příchuť strawberry), chlorid draselný, mořská sůl, L-karnitin L-tartrát, barvivo karoteny (jen příchuť banana), Extrakt ze zeleného čaje, trávicí enzymy Digezyme® (alfa-amyláza, neutrální proteáza, celuláza, laktáza, lipáza), sladidlo sukralóza, Bacillus coagulans (Lactospore®), bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus).

Garance společnosti Reflex Nutrition
• Inovační technologie
• Nejvyšší rating použitých surovin
• Vyrobeno ze 100% zelené energie
• Vyrobeno ze 100% obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
• Vyrobeno v souladu s normami ISO 9001
• Nezávislé testování na nepřítomnost látek dopingové povahy
• Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost.

Doplněk stravy. Se sladidlem.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1516 kJ
Sacharidy - uhlohydráty33 g
Sůl0.67 g
Tuky4.5 g
Z toho cukry4.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.3 g
Bílkoviny - proteiny44 g
Energetická hodnota359 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík1000 mg
Hořčík188 mg
Jód75 mcg
Vitamín B1 - thiamin0.55 mg
Vitamín B12 - kobalamin1.25 mg
Vitamín B20.7 mg
Vitamín B3 - niacin8 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová3 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Vitamín B7 - biotin25 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová100 mcg
Vitamín C40 mg
Vitamín K37.5 mg
Chrom20 mcg
Mangan1 mg
Měď0.5 mg
Selen27.5 mg
Vápník400 mg
Železo7 mg
Zinek5 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
CLA800 mg
Digezyme100 mg
Karnitin tartrát/ carnitine tartrate/250 mg
kořen čekanky2000 mg
Dávkování:
Jako náhrada jídla: Rozmíchejte 60 g (dvě 60 ml odměrky) v 350 ml vody v šejkru nebo mixéru do hladké konzistence. Náhrada jednoho jídla denně přispívá k udržení hmotnosti po zhubnutí. Náhrada dvou denních jídel přispívá k hubnutí. Jako nápoj s vysokým obsahem proteinu: Rozmíchejte 30 g (jedna 60 ml odměrka) v 175 ml vody v šejkru nebo mixéru do hladké konzistence. Tato velikost porce není náhrada jídla a měla by se užívat mezi dvěma jídly jako doplněk stravy s vysokým obsahem bílkovin. Konzumujte 1-2 dávky denně, ihned po namíchání. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti a mladistvé do 16 let. Těhotné a kojící, konzultujte užití produktu s lékařem. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Produkt je balen na váhu, ne na počet dávek. Odměrka může během transportu klesnout ke dnu. Po otevření a použití opět pevně uzavírejte. Spotřebujte do tří měsíců po otevření a do data spotřeby. Suroviny mohou pocházet ze zemí mimo VB. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Měrná cena: 76 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna